Browser niet ondersteund

Je gebruikt een oude browser die wij niet meer ondersteunen. Overweeg het gebruik van een moderne webbrowser zoals Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox voor de beste website-ervaring.

Nieuwe LIDL in Diepenbeek met afvoergoten uit 1 stuk
Diepenbeek

De nieuwe Lidl in Diepenbeek is gebouwd op een bestaande parking van het winkelcentrum ‘shopping Diepenbeek’. Om geen belangrijke parkeerplaatsen te verliezen is er onder het gebouw een open overdekte parking voorzien. Gezien het feit dat het bestaande terrein in helling ligt en dat de winkel op het laagste punt is gebouwd was het belangrijk om een barrière te voorzien zodat de parking niet onder water komt te staan bij hevige regenval.

De monolithische kanalen Monoblock RD150 met een binnenbreedte van 15 cm zijn hier uitermate geschikt voor. Niet alleen zorgen ze voor een vlotte afwatering, ze zijn ook zeer robuust en kunnen zonder bijkomende betonomhulling weerstaan aan de verkeersklasse D 400.

De stabiliteit hebben ze te danken aan de monolithische constructie waarbij goot en rooster één geheel vormen. Dus geen rammelende roosters bij het overrijden van het kanaal. Uiteraard zijn er controlemogelijkheden via een inspectie-element en bij de zandvanger.

ACO
ACO

Andere interessante projecten