Browser niet ondersteund

Je gebruikt een oude browser die wij niet meer ondersteunen. Overweeg het gebruik van een moderne webbrowser zoals Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox voor de beste website-ervaring.

Sanitaire ruimtes
Zorgsector

Afwatering van de sanitaire ruimte eenvoudig opgelost

Men hecht allemaal veel belang aan schoon en fris sanitair. Esthetiek maar ook hygiëne zijn prioritair. Sinds de Corona-crisis is dat laatste trouwens alsmaar belangrijker geworden. Omdat tijd vaak de boosdoener is, is het voor ACO zeker ook belangrijk om het onderhoudsvriendelijke aspect van afwatering te integreren bij het productieproces.


Welke producten kunnen jouw project een meerwaarde bieden?

Hygiëne, gebruiksgemak en onderhoudsvriendelijkheid zijn belangrijke eigenschappen van douchegoten. ShowerDrain C is een inox douchegoot met hygiënische sifon en rooster uit inox.

Ontdek het gamma

AluCover is een betegelbaar deksel uit aluminium. Ideaal om toezichtskamers op een eenvoudige en esthetische manier toegankelijk te houden. De deksels hebben een stof- en dubbele afdichting, zijn water-, geur- en stodicht.

Met de brandveilige vloerafvoerput Wal-Selecta Compact is er geen extra brandlast in het gebouw. Deze afvoerput uit gietijzer is vuilafstotend, compact in te bouwen en volledig recycleerbaar. Door zijn breed gamma aan inox roosters kunnen ze vrijwel overal ingezet worden.

Ontdek het gamma