Browser niet ondersteund

Je gebruikt een oude browser die wij niet meer ondersteunen. Overweeg het gebruik van een moderne webbrowser zoals Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox voor de beste website-ervaring.

Sanitaire ruimtes
Zwembaden en wellness

Duurzame vloerafwatering brengt luxe in de sanitaire ruimte

Een fris en schoon sanitair is onmisbaar voor de horeca-sector. Esthetiek maar ook hygiëne zijn prioritair. Sinds de Corona-crisis is dat laatste trouwens alsmaar belangrijker geworden. Omdat tijd vaak de boosdoener is, is het voor ACO zeker ook belangrijk om het onderhoudsvriendelijke aspect van afwatering te integreren bij het productieproces.


Welke producten kunnen jouw project een meerwaarde bieden?

ShowerDrain S+
Douchegoten

De nieuwe ShowerDrain S+ douchegoot staat helemaal in het teken van eenvoud. Verrassend slim, onderhoudsvriendelijk en puur sierlijk. In een leven waar alles ingewikkeld lijkt, is streven naar eenvoud in producten waardevol.

Ontdek het gamma

AluCover
Deksels

AluCover is een betegelbaar deksel uit aluminium. Ideaal om toezichtskamers op een eenvoudige en esthetische manier toegankelijk te houden. De deksels hebben een stof- en dubbele afdichting en zijn water-, geur- en stofdicht.

Ontdek het gamma

ShowerPoint
Doucheputten

ShowerPoint is een vloerafvoerput uit polypropyleen (PP) met een inliggend designrooster uit roestvrij staal of met een betegelbaar opzetstuk. De uitneembare sifon vergemakkelijkt het onderhoud.

Ontdek het gamma


ask ACO

Waar kunnen we jou mee helpen?


Vind je niet meteen wat je zoekt?

Contacteer ons op 052 38 17 70 of vul dit formulier in en we nemen zelf contact met je op.


Zoek je een verkooppunt?

Met onze dealerlocator vind je snel het dichtstbijzijnde verkooppunt.


Ontvang je graag onze nieuwsbrief?

Schrijf je snel in indien je graag relevante info krijgt over nieuwe producten, concepten en intrigerende projecten.