Browser niet ondersteund

Je gebruikt een oude browser die wij niet meer ondersteunen. Overweeg het gebruik van een moderne webbrowser zoals Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox voor de beste website-ervaring.

Buitenparkings
Industrie

Doordachte afwateringsoplossingen

De parking blijft een drukke plek waaraan specifieke eisen worden gesteld en waarbij wel doordachte afwateringsoplossingen moeten geboden worden. De extreme verkeersbelasting, de agressieve omgevingscondities zoals olie, zout- en smeltwater, benzine, zand of de temperatuurverschillen kunnen het de afvoeren moeilijk maken. Bovendien wensen we het milieu zo min mogelijk te vervuilen. Wij hebben alvast voldoende kennis en ervaring in huis om je de juiste producten aan te reiken.


Welke producten kunnen jouw project een meerwaarde bieden?

KerbDrain is een polyesterbetonnen boordsteen en afwateringskanaal uit één stuk. Ideaal voor de afwatering van wegen, rijbanen of rotondes. De KerbDrain is vervaardigd uit grijs gekleurd polyesterbeton zodat de stoep een uniforme uitstraling krijgt.

Ontdek het gamma

De Combipoint straatkolk maakt gebruik van lichte PP of PE kunststof onderbouwelementen. Deze kunnen worden gedraaid, ingekort en in hoogte en hellingshoek worden versteld. Door het telescopische ontwerp van de opzetranden worden de verkeerslasten zijdelings afgeleid zodanig dat het afvoerlichaam gevrijwaard blijft.

Ontdek het gamma


Stormbrixx-HD (heavy duty) is een kunststof krattensysteem voor buffering of infiltratie van regenwater, geschikt voor de zwaardere toepassingen. Zijn uniek ontwerp heeft geen zijwanden zodat het inspecteerbaar en reinigbaar is in alle richtingen. Bovendien werd de CO2 uitstoot verminderd door zijn stapelbaarheid.

Ontdek het gamma