Browser niet ondersteund

Je gebruikt een oude browser die wij niet meer ondersteunen. Overweeg het gebruik van een moderne webbrowser zoals Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox voor de beste website-ervaring.

Sanitaire ruimtes
Horeca

Duurzame vloerafwatering brengt luxe in de sanitaire ruimte

Een fris en schoon sanitair is onmisbaar voor de horeca-sector. Esthetiek maar ook hygiëne zijn prioritair. Sinds de Corona-crisis is dat laatste trouwens alsmaar belangrijker geworden. Omdat tijd vaak de boosdoener is, is het voor ACO zeker ook belangrijk om het onderhoudsvriendelijke aspect van afwatering te integreren bij het productieproces.


Welke producten kunnen jouw project een meerwaarde bieden?

De nieuwe ShowerDrain S+ douchegoot staat helemaal in het teken van eenvoud. Verrassend slim, onderhoudsvriendelijk en puur sierlijk. In een leven waar alles ingewikkeld lijkt, is streven naar eenvoud in producten waardevol.

Ontdek het gamma

AluCover is een betegelbaar deksel uit aluminium. Ideaal om toezichtskamers op een eenvoudige en esthetische manier toegankelijk te houden. De deksels hebben een stof- en dubbele afdichting en zijn water-, geur- en stofdicht.

Ontdek het gamma

Easyflow+ is een vloerafvoerput uit polypropyleen (PP) met een inliggend designrooster uit roestvrij staal of met een betegelbaar opzetstuk. De uitneembare sifon vergemakkelijkt het onderhoud.

Ontdek het gamma