Browser niet ondersteund

Je gebruikt een oude browser die wij niet meer ondersteunen. Overweeg het gebruik van een moderne webbrowser zoals Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox voor de beste website-ervaring.

Grootkeukens
Logistiek en transport

Een veilige en gezonde grootkeuken begint bij afvalwaterbeheer

Het naleven van hygiëneregels is ontzettend belangrijk in moderne grootkeukens. Afwatering is een essentieel aspect dat hierop invloed kan hebben. Vandaag wordt hier door de keukenindustrie te weinig aandacht aan besteed en komt afwatering onderaan de prioriteiten te staan.

Afvalwaterbeheer met veiligheid en hygiëne voorop, dat is waar ACO garant voor staat.


Welke producten kunnen jouw project een meerwaarde bieden?


Lipulift is een vetafscheider uit gewapend beton. Deze innovatieve 3-in-1-oplossing integreert de functies van vetafscheiding, bemonstering, opvoeren door middel van een pompstation met sturingskast. Dankzij het compacte prefab ontwerp is deze installatie plaats- en kostenbesparend.

Ontdek het gamma

TopTek SS zijn tegeldeksels uit roestvrij staal, geschikt voor tegels in diverse diktes en tot een belastingsklasse van C 250. Ze hebben een dubbele afdichting en zijn reuk- en waterdicht verschroefd d.m.v. inox bouten, Zelfuitlichtende hef-/bedieningssleutels zijn inbegrepen.

Ontdek het gamma

Inox buizensysteem dat gebruikt wordt in keukens. Het staat in voor de afvoer van het afvalwater naar de vetafscheider. Het is hygiënisch, brandveilig en bestand tegen knaagdieren. Het push-fit systeem en het lichte gewicht dragen bij tot een eenvoudige en snelle montage.

Contacteer ons voor meer informatie