Browser niet ondersteund

Je gebruikt een oude browser die wij niet meer ondersteunen. Overweeg het gebruik van een moderne webbrowser zoals Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox voor de beste website-ervaring.

Sanitaire ruimtes
Logistiek en transport

Hygiëne en onderhoudsgemak staan voorop in de sanitaire ruimte

Men hecht allemaal veel belang aan schoon en fris sanitair. Esthetiek maar ook hygiëne zijn prioritair. Sinds de Corona-crisis is dat laatste trouwens alsmaar belangrijker geworden. Omdat tijd vaak de boosdoener is, is het voor ons zeker ook belangrijk om het onderhoudsvriendelijke aspect van afwatering te integreren bij het productieproces.


Welke producten kunnen jouw project een meerwaarde bieden?

Hygiëne, gebruiksgemak en onderhoudsvriendelijkheid zijn belangrijke eigenschappen van douchegoten. ShowerDrain C is een inox douchegoot met hygiënische sifon en rooster uit inox.

Ontdek het gamma

De hygiënische vloerafvoerputten uit roestvrij staal zijn volledig gebeitst en gepassiveerd. Het waterslot is volledig verwijderbaar en makkelijk te reinigen. Afhankelijk van de toepassing en belastingsklasse zijn er verschillende afdekkingen beschikbaar.

Contacteer ons

AluCover is een betegelbaar deksel uit aluminium. Ideaal om toezichtskamers op een eenvoudige en esthetische manier toegankelijk te houden. De deksels hebben een stof- en dubbele afdichting en zijn water-, geur- en stofdicht.

Ontdek het gamma