Browser niet ondersteund

Je gebruikt een oude browser die wij niet meer ondersteunen. Overweeg het gebruik van een moderne webbrowser zoals Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox voor de beste website-ervaring.

Straten
Openbare ruimte

Wegen snel afwateren, verkeersoverlast beperken en klimaatbestendig handelen

Het is van groot belang dat wegen op een goede manier afgewaterd worden. Als wegen onbegaanbaar worden of blank staan dan kan de economische schade vaak groot worden. Goed afwateren houdt niet alleen in het regenwater snel en efficiënt afvoeren, maar ook het voorkomen dat eventuele vervuiling in het milieu terechtkomt.

Want schadelijke stoffen die als gevolg van het verkeer op de weg terecht komen en met het regenwater mee afgevoerd worden vormen een aanzienlijke bedreiging voor onze bodem en het grond-of oppervlaktewater. Denk hierbij aan olie/diesel/benzine, roet, slijpsel van banden en remmen.


Welke producten kunnen jouw project een meerwaarde bieden?

Het gootelement en rooster zijn uit één stuk vervaardigd wat een aanzienlijke vermindering van de installatietijd en onderhoudskosten met zich meebrengt. Parkdrain is gemaakt uit polyesterbeton en is specifiek ontwikkeld voor afwatering op publieke plaatsen waar een hoge verkeersintensiteit is. Bovendien is het vandalismebestendig.

Ontdek het gamma

Realisaties


ask ACO

Waar kunnen we jou mee helpen?


Vind je niet meteen wat je zoekt?

Contacteer ons op 052 38 17 70 of vul dit formulier in en we nemen zelf contact met je op.


Zoek je een verkooppunt?

Met onze dealerlocator vind je snel het dichtstbijzijnde verkooppunt.


Ontvang je graag onze nieuwsbrief?

Schrijf je snel in indien je graag relevante info krijgt over nieuwe producten, concepten en intrigerende projecten.