Browser niet ondersteund

Je gebruikt een oude browser die wij niet meer ondersteunen. Overweeg het gebruik van een moderne webbrowser zoals Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox voor de beste website-ervaring.

Grootkeukens
Winkelcentra en supermarkten


Welke producten kunnen jouw project een meerwaarde bieden?


LipuSmart is een innovatieve 4-in-1-oplossing. Het integreert de functies van vetafscheiding, bemonstering, afwatering door middel van een pompstation én een centrale systeembesturing in één product. Dankzij het compacte ontwerp is deze vetafscheider geschikt voor installatie in gebouwen.

Ontdek het gamma

TopTek SS zijn tegeldeksels uit roestvrij staal, geschikt voor tegels in diverse diktes en tot een belastingsklasse van C 250. Ze hebben een dubbele afdichting en zijn reuk- en waterdicht verschroefd d.m.v. inox bouten, Zelfuitlichtende hef-/bedieningssleutels zijn inbegrepen.

Ontdek het gamma

Inox buizensysteem dat gebruikt wordt in keukens. Het staat in voor de afvoer van het afvalwater naar de vetafscheider. Het is hygiënisch, brandveilig en bestand tegen knaagdieren. Het push-fit systeem en het lichte gewicht dragen bij tot een eenvoudige en snelle montage.

Contacteer ons voor meer informatie