Browser niet ondersteund

Je gebruikt een oude browser die wij niet meer ondersteunen. Overweeg het gebruik van een moderne webbrowser zoals Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox voor de beste website-ervaring.

Csm Water 0b62db50ab

Ons bedrijf

Water is de bron van alle leven en van een wereld vol uitersten: droogte vs. overstromingen, waterplezier vs. waterellende, … De klimaatverandering zal de contrasten nog uitvergroten en ze in frequentie doen toenemen.

Een efficiënt waterbeheer dringt zich op. De ACO productconcepten worden ontworpen met oog voor eenvoud in voorschrijving, plaatsing en gebruik. De modernste materialen, die het meest geschikt zijn voor de specifieke toepassing, worden aangewend, alles in conformiteit met de hoogste Europese en Duitse normen. Functionele waarden zoals : efficiëntie, duurzaamheid, veiligheid, berijdbaarheid en onderhoudsvriendelijkheid staan voorop. Discretie en design vullen deze functionele waarden aan.

De visie van ACO luidt: ‘Op maat water beheren in en rondom gebouwen, met de nodige kennis en service, voor en na verkoop‘.

ACO is internationale marktleider en is de enige fabrikant die in België totaaloplossingen voor waterbeheer aanreikt.


ACO. we care for water

De ultieme drive van ACO.

Voortbouwend op onze doorgedreven expertise in watermanagement beschermen wij al ruim 75 jaar mensen tegen water. Toch voelen wij het steeds meer als onze taak om ook water te beschermen voor de mens.

En dan is er ACO WaterCycle – slimme oplossingen die water opvangen, reinigen, vasthouden en afvoeren of hergebruiken. Zo zetten we bij ACO alles op alles voor het behoud van zuiver grondwater als vitale bron. We zien het als onze bijdrage aan de wereld van morgen. Niet onbelangrijk als je weet dat de VN de verbetering van waterkwaliteit als een van de 17 duurzaamheidsontwikkelingsdoelstellingen naar voren schuift op de agenda van 2030.

De intelligente afvoersystemen van ACO beschikken over een innovatieve technologie om regen- en afvalwater af te voeren of tijdelijk op te slaan. Daarbij voorkomen scheidings- en filtertechnieken watervervuiling door verontreinigende stoffen zoals vetten, brandstoffen, zware metalen en microplastics. Vandaag zet ACO een volgende essentiële stap: we gaan de uitdaging aan om water te hergebruiken en zo een grondstofbesparende cyclus te creëren. Duurzaamheid, hergebruik en een lage koolstofvoetafdruk staan bij alle ACO oplossingen centraal. Ons ecologisch streven een continu proces waar we elke dag hard aan werken.

De ACO Groep is een internationaal familiebedrijf en wereldmarktleider in het water-tech segment. Opgericht in 1946 in Schleswig-Holstein en ondertussen als grensoverschrijdend netwerk actief in meer dan 50 landen. Een hoge mate van gedecentraliseerd ownership is wat ACO typeert, net als onze voeling met de regionale markt.