Browser niet ondersteund

Je gebruikt een oude browser die wij niet meer ondersteunen. Overweeg het gebruik van een moderne webbrowser zoals Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox voor de beste website-ervaring.

Zwembadafwatering
Zwembaden en wellness

Veilige afwatering rondom het zwembad

Een goede afwatering van zwembaden is van groot belang voor de optimale hygiëne en veiligheid bij zwembaden. Ook hier biedt onze lijnafwatering qua uitstraling en technische uitvoering veel voordelen ten opzichte van afvoerputten. ACO’s sanitaire afwateringsgoten en -putten zijn zo ontwikkeld dat onderhoud een fluitje van een cent is. Wij hebben ruime ervaring met het inrichten van wellnesscentra. Wij beschikken over eigen engineering- en productiefaciliteiten zodat we ook maatwerk kunnen leveren.


Welke producten kunnen jouw project een meerwaarde bieden?

ShowerDrain Public is een douchegoot voor collectieve doucheruimtes, waar nood is aan hogere afvoerdebieten. Deze douchegoot is verkrijgbaar in 2 breedtes (80 en 110 mm) en 4 lengtes tot max. 3m. Het gekleefde waterdichtingsmembraan vergemakkelijkt de plaatsing.

Ontdek het gamma

Het inox lengtestaafrooster is een zeer duurzaam rooster. Inox is een bijna onverslijtbaar materiaal dat vrij ongevoelig is voor roest. Het is bijzonder geliefd in terrassen met granietsteen en blauwe hardsteen. De geborstelde oppervlaktebehandeling geeft het inox klasse.

Ontdek het gamma