Browser niet ondersteund

Je gebruikt een oude browser die wij niet meer ondersteunen. Overweeg het gebruik van een moderne webbrowser zoals Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox voor de beste website-ervaring.

Afvoergoten, -putten, voetmatten en deksels voor je oprit
Privéwoningen

Onze oplossingen voor een efficiënte afwatering van je oprit

Naast het terras, is er ook de oprit die best voorzien wordt van elegante afvoergoten, discrete deksels of waterdoorlatende grindmatten.

Naast het design, houd je voor de oprit ook best rekening met de zwaardere belastingsklasse.

Ontdek onze producten voor de oprit

Afvoergoot Oprit Youtube Thumb

Welke ACO producten zijn er voor je oprit

Het design van ons gietijzeren rooster werd ontworpen door de Franse designer Frank Magné die zich liet inspireren door de natuur. Het voronoï-design vind je bijvoorbeeld terug op de vacht van een giraf, het patroon van gebarsten aarde, de vleugels van een libel.

Ontdek het gamma

Gietijzer is een stevig, sterk materiaal waaruit men al decennialang roosters giet. Toch blijft het gegeerd, zeker op locaties met een iets zwaardere verkeersbelasting. Al kiest men het soms enkel en alleen voor de rustieke uitstraling.

Ontdek het gamma

Voor de afwatering van ietwat grotere oppervlakten biedt de Gala-G100 de ideale oplossing. Met een diepte van 15 cm is een grote opvangcapaciteit gegarandeerd. Volstaat dit nog niet, dan kan de afvoer worden versneld door te kiezen voor een gootlijn met trapsgewijs of ingebouwd verval tot 20 cm diepte.

Ontdek het gamma

De Galaline is een afvoergoot uit zwarte kunststof en is een aanvulling op het aanbod van afvoergoten uit polyesterbeton. De V-doorsnede zorgt voor een optimale doorstroming met een hoog zelfreinigend effect op de gootbodem.

Ontdek het gamma

Zoals de naam laat vermoeden, is de Large een maatje breder dan de andere ACO House & Garden lijnafwateringssystemen. Met een buitenbreedte van 20 cm wordt dit kanaal aangewend voor het afwateren van grotere, hellende oppervlakten, zoals ondergrondse garages.

Ontdek het gamma

Heb je een loods langs het huis en komt er op de oprit een vrachtwagen? Of wens je een gootlijn berijdbaar door een tractor? Multidrain is er voor dit zwaardere werk.

Ontdek het gamma

AluCover is een betegelbaar deksel uit aluminium. Ideaal om toezichtskamers op een eenvoudige en esthetische manier toegankelijk te houden. De deksels hebben een stof- en dubbele afdichting en zijn water-, geur- en stofdicht.

Ontdek het gamma

De CleanBox integreert een stevige voetmat stijlvol in een handige vloerbak uit polyesterbeton. Deze vloerbak ligt op zijn beurt verwerkt in de klinkers of tegels buiten en kan worden aangesloten op een afvoerbuis ø 110 mm.

Ontdek het gamma

De Gravel Grid grindstabilisatiematten houden, dankzij de uitgekiende honingraat celstructuur, alle grindsoorten met een korrelgrootte van 8 - 16 mm mooi op hun plaats. Kuilen en oneffenheden zijn voorgoed verleden tijd. De oppervlakte oogt mooi egaal en biedt sterkte en stabiliteit voor voetgangers en alle verkeer.

Ontdek het gamma

Een extra buitenparkeerplaats voor een wagen hoeft niet te betekenen dat je een extra tegel-, klinker- of betonverharding moet aanleggen. Dankzij de grasdallen uit kunststof krijg je een berijdbaar grasperk.

Ontdek het gamma

Europoint is een modulair systeem voor puntafwatering. Vele huizen hebben een waterkraantje aan de achterdeur, het is dan praktisch als er een afvoerput onder zit. Europoint is een afvoerput dat makkelijk te plaatsen is in elk type buitenverharding.

Ontdek het gamma