Browser niet ondersteund

Je gebruikt een oude browser die wij niet meer ondersteunen. Overweeg het gebruik van een moderne webbrowser zoals Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox voor de beste website-ervaring.

Want kennisdelen is het hetgeen we het liefst doen
#kleghetuit

Al onze collega’s staan steeds klaar om te helpen en dat is iets waar wij veel belang aan hechten, zowel onderling als naar onze klanten toe. De drive om te helpen, kennis te delen zit gewoon in ons DNA.

Bij Christian, Karolien en Dries, 3 van onze collega’s, is er naast die expertise ook nog eens die passie voor water en afwatering.

Zij delen hier graag hun kennis, hun ervaring, hun advies en durven wel eens kritisch uit de hoek komen.

Ing. Christian Dawance
ACO Passavant

Onze wijze mentor, rot in het vak. Gepassioneerd en met veel geduld zal hij jou tot in de puntjes uitleggen hoe afscheiders, deksels, buffering- en infiltratiesysteem en pompinstallaties werken.

Lees meer

Karolien Vanovertveld
ACO House & Garden - Douche

Ze houdt van Ikea-kasten in elkaar steken en kan uren vertellen over hoe verstandig omgaan met regenwater in en rond jouw tuin. Ook over de afwatering in een badkamer mag ze gerust een boek schrijven.

Lees meer

Dries Aerts
ACO Drain & ACO Inox

Een geboren meester die zijn passie voor afwatering niet kan verbergen.
Hygienische vloerafwatering voor grootkeukens of industrie, of lijnafwatering voor openbare ruimtes, pleinen en straten.

Lees meer