Browser niet ondersteund

Je gebruikt een oude browser die wij niet meer ondersteunen. Overweeg het gebruik van een moderne webbrowser zoals Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox voor de beste website-ervaring.

Ondergrondse parkings en platte daken
Logistiek en transport

Parkeergarages stellen speciale eisen aan afwateringssystemen

Naast het inzetten van openbaar vervoer worden voor automobilisten vaak parkeergarages voorzien. Ook hier liggen gevaren van wateroverlast en vervuiling op de loer. Ontdek hoe ACO afwateringssystemen het regenwater water snel en efficiënt afvoeren op parkeerterreinen, parkeergarages en parkeerkelders. Ook hebben wij oplossingen die voorkomen dat eventuele vervuiling van (vracht)auto’s in het milieu terecht komt. We beschikken over de kennis en oplossingen om u hier goed over te adviseren.


Welke producten kunnen jouw project een meerwaarde bieden?

De ACO parkeerdekafvoeren uit gietijzer zijn duurzaam bestand tegen invloeden van buitenaf en bieden een grote brandveiligheid. Ze zijn flexibel te installeren in verschillende soorten vloerbedekking. De parkeerdekafvoeren zijn makkelijk in onderhoud en zijn bovendien vandalismebestendig.

Ontdek het gamma

Het Tetra deksel uit gietijzer is gecertificeerd reuk- en druipwaterdicht en heeft een geribbeld antislip oppervlak. Het deksel is openklapbaar en is beschikbaar met of zonder openingshulp. Dit deksel wordt voornamelijk gebruikt in een publieke of industriële omgeving.

Ontdek het gamma


Profiline is de ideale oplossing voor de afwatering van gevel en terras (terrassen, balkons, gevels en groendaken). Profiline biedt naast het drempelluw wooncomfort (conform TV 244) een oplossing om grotere hoeveelheden water af te voeren en te vermijden dat slagregen of smeltwater schade veroorzaakt aan de gevelconstructie.

Ontdek het gamma

Met zijn hydraulisch geoptimaliseerde slibvang beperkt deze prefab betonnen olieafscheider Oleopator-C OST zijn volume afvalwater en alzo de periodieke ledigingskosten. Bovendien is hij zeer onderhoudsvriendelijk doordat de hele installatie vooraf niet hoeft geledigd te worden om de uitneembare filter te reinigen.

Ontdek het gamma

Deze volledig voorgemonteerde pomput belastbaar tot klasse D 400 kan zonder problemen de grote debieten aan (tot 30 l/s). De Powerlift-B 1500 pompput is bovendien zeer toegankelijk dankzij 2 toezichtsdeksels ø 600 en de aanwezige ladder en afdaalhulp.

Contacteer ons voor meer informatie