Browser niet ondersteund

Je gebruikt een oude browser die wij niet meer ondersteunen. Overweeg het gebruik van een moderne webbrowser zoals Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox voor de beste website-ervaring.

Sanitaire ruimtes
Kantoren en gebouwen

Afwatering van de sanitaire ruimte eenvoudig opgelost

Men hecht allemaal veel belang aan schoon en fris sanitair. Esthetiek maar ook hygiëne zijn prioritair. Sinds de Corona-crisis is dat laatste trouwens alsmaar belangrijker geworden. Omdat tijd vaak de boosdoener is, is het voor ACO zeker ook belangrijk om het onderhoudsvriendelijke aspect van afwatering te integreren bij het productieproces.


Welke producten kunnen jouw project een meerwaarde bieden?

ShowerDrain C
Douchegoten

Hygiëne, gebruiksgemak en onderhoudsvriendelijkheid zijn belangrijke eigenschappen van douchegoten. ShowerDrain C is een inox douchegoot met hygiënische sifon en rooster uit inox.

Ontdek het gamma

AluCover
Deksels

AluCover is een betegelbaar deksel uit aluminium. Ideaal om toezichtskamers op een eenvoudige en esthetische manier toegankelijk te houden. De deksels hebben een stof- en dubbele afdichting, zijn water-, geur- en stodicht.

Ontdek het gamma

Met de brandveilige vloerafvoerput Wal-Selecta Compact is er geen extra brandlast in het gebouw. Deze afvoerput uit gietijzer is vuilafstotend, compact in te bouwen en volledig recycleerbaar. Door zijn breed gamma aan inox roosters kunnen ze vrijwel overal ingezet worden.

Ontdek het gamma


ask ACO

Waar kunnen we jou mee helpen?


Vind je niet meteen wat je zoekt?

Contacteer ons op 052 38 17 70 of vul dit formulier in en we nemen zelf contact met je op.


Zoek je een verkooppunt?

Met onze dealerlocator vind je snel het dichtstbijzijnde verkooppunt.


Ontvang je graag onze nieuwsbrief?

Schrijf je snel in indien je graag relevante info krijgt over nieuwe producten, concepten en intrigerende projecten.