Browser niet ondersteund

Je gebruikt een oude browser die wij niet meer ondersteunen. Overweeg het gebruik van een moderne webbrowser zoals Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox voor de beste website-ervaring.

Voetgangerszones en pleinen
Openbare ruimte

Leefbare en duurzame steden of dorpen

De stad vernieuwen, klimaatbestendig maken, of eenvoudigweg het opwaarderen van de openbare ruimte, het zijn allemaal allemaal zaken waar de stadsbesturen vandaag van wakker liggen. De roep naar schoonheid, meer groen en water klinkt luider dan ooit. Bovendien willen de steden of dorpen hun eigen identiteit en zich kunnen onderscheiden.

ACO houdt hier rekening mee en biedt afwateringsoplossingen waarbij naast optimale afwatering ook urban design een grote rol speelt. Wist je trouwens dat een eigen roosterontwerp mogelijk is?


Welke producten kunnen jouw project een meerwaarde bieden?

Op pleinen en in voetgangerszones wordt er steeds meer waarde gehecht aan uitstraling. Als afwateringsspecialist heeft ACO een hele range designroosters en opzetstukken (voor discrete afwatering) ontwikkeld. Ook gepersonaliseerde roosters op maat zijn mogelijk.

Ontdek het gamma

TopTek Paving is een robuust zelfdragend klinkerdeksel voor zware toepassingen. Dit deksel gearandeert zijn belastingsklasse tot D 400 ongeacht zijn type vulling. Ruim standaard assortiment in 2 beschikbare vullingshoogtes 80 mm en 120 mm.

Ontdek het gamma