Browser niet ondersteund

Je gebruikt een oude browser die wij niet meer ondersteunen. Overweeg het gebruik van een moderne webbrowser zoals Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox voor de beste website-ervaring.

Atletiekpistes
Sport en recreatie

Een goede opbouw van een atletiekpiste is de basis voor topprestaties

ACO Sport® afwateringssystemen zijn ontworpen om atletiekpistes en sportvelden op een duurzame wijze zo veilig mogelijk te maken. Na een regenbui moet het natte oppervlak zo snel en efficiënt mogelijk afgewaterd worden om het opnieuw bespeelbaar te maken. Bovendien dragen de ACO Sport® bouwelementen bij aan de afbakening en markering van speelzones voor sportieve prestaties. ACO Sport® afwateringssystemen voldoen aan de regels en voorschriften van de IAAF en zijn conform de norm EN 1433 met Europees DoP certificaat.

Realisaties


Welke producten kunnen jouw project een meerwaarde bieden?

De afdekkingen uit glasvezelversterkt kunststof op de ACO Sport® afwateringsysstemen zijn stevig en UV-bestendig. Dankzij de antislip-structuur en de witte kleur zorgt het mee voor een veilige belijning van de binnenbaan. De afdekkingen worden in elkaar verankerd waardoor ze niet verschuiven.

Contacteer ons

TopTek Paving is een robuust zelfdragend klinkerdeksel voor zware toepassingen. Dit deksel gearandeert zijn belastingsklasse tot D 400 ongeacht zijn type vulling. Ruim standaard assortiment in 2 beschikbare vullingshoogtes 80 mm en 120 mm.

Ontdek het gamma


ask ACO

Waar kunnen we jou mee helpen?


Vind je niet meteen wat je zoekt?

Contacteer ons op 052 38 17 70 of vul dit formulier in en we nemen zelf contact met je op.


Zoek je een verkooppunt?

Met onze dealerlocator vind je snel het dichtstbijzijnde verkooppunt.


Ontvang je graag onze nieuwsbrief?

Schrijf je snel in indien je graag relevante info krijgt over nieuwe producten, concepten en intrigerende projecten.