Browser niet ondersteund

Je gebruikt een oude browser die wij niet meer ondersteunen. Overweeg het gebruik van een moderne webbrowser zoals Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox voor de beste website-ervaring.

Straten
Wegenis en kunstwerken

Wegen snel afwateren, verkeersoverlast beperken en klimaatbestendig handelen

Het is van groot belang dat wegen op een goede manier afgewaterd worden. Als wegen onbegaanbaar worden of blank staan dan kan de economische schade vaak groot worden. Goed afwateren houdt niet alleen in het regenwater snel en efficiënt afvoeren, maar ook het voorkomen dat eventuele vervuiling in het milieu terechtkomt.

Want schadelijke stoffen die als gevolg van het verkeer op de weg terecht komen en met het regenwater mee afgevoerd worden vormen een aanzienlijke bedreiging voor onze bodem en het grond-of oppervlaktewater. Denk hierbij aan olie/diesel/benzine, roet, slijpsel van banden en remmen.

Welke producten kunnen jouw project een meerwaarde bieden?

Bij de Monobloc Roaddrain zijn het gootelement en het rooster uit één stuk vervaardigd dankzij een innovatief gietproces van het ACO polymeerbeton. Dit resulteert in een extreme belastbaarheid en duurzaamheid. Bovendien wordt de installatietijd aanzienlijke verminderd en zijn er minder onderhoudskosten.

Ontdek het gamma