Browser niet ondersteund

Je gebruikt een oude browser die wij niet meer ondersteunen. Overweeg het gebruik van een moderne webbrowser zoals Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox voor de beste website-ervaring.

Ondergrondse parkings en platte daken
Kantoren en gebouwen

Parkeergarages stellen speciale eisen aan afwateringssystemen

Dakterrassen en daktuinen kunnen zo ingericht worden dat hotelgasten onder het genot van een hapje en drankje en hapje kunnen genieten van het uitzicht. Wij hebben functionele en esthetische oplossingen die het water afvoeren en toch een mooi design hebben. Daarnaast is een plat dak, met het oog op de klimaatverandering, ook de oplossing om overtollig water op te vangen.


Welke producten kunnen jouw project een meerwaarde bieden?

De ACO parkeerdekafvoeren uit gietijzer zijn duurzaam bestand tegen invloeden van buitenaf en bieden een grote brandveiligheid. Ze zijn flexibel te installeren in verschillende soorten vloerbedekking. De parkeerdekafvoeren zijn makkelijk in onderhoud en zijn bovendien vandalismebestendig.

Ontdek het gamma

Het Tetra deksel uit gietijzer is gecertificeerd reuk- en druipwaterdicht en heeft een geribbeld antislip oppervlak. Het deksel is openklapbaar en is beschikbaar met of zonder openingshulp. Dit deksel wordt voornamelijk gebruikt in een publieke of industriële omgeving.

Ontdek het gamma


Profiline is de ideale oplossing voor de afwatering van gevel en terras (terrassen, balkons, gevels en groendaken). Profiline biedt naast het drempelluw wooncomfort (conform TV 244) een oplossing om grotere hoeveelheden water af te voeren en te vermijden dat slagregen of smeltwater schade veroorzaakt aan de gevelconstructie.

Ontdek het gamma


Met zijn hydraulisch geoptimaliseerde slibvang beperkt deze prefab betonnen olieafscheider Oleopator-C OST zijn volume afvalwater en aldus de periodieke ledigingskosten. Bovendien is hij zeer onderhoudsvriendelijk doordat de hele installatie vooraf niet hoeft geledigd te worden om de uitneembare filter te reinigen.

Ontdek het gamma