Browser niet ondersteund

Je gebruikt een oude browser die wij niet meer ondersteunen. Overweeg het gebruik van een moderne webbrowser zoals Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox voor de beste website-ervaring.

Terras
Privéwoningen

Volgens de regels van de kunst helt een terras zo’n twee procent af, meestal richting de tuin en wordt het voorzien van een afvoergoot op het laagste punt om het regenwater op te vangen.

Vandaag zien we ook dat het terras vaak het verlengde is van de living. De tegels van binnen lopen drempelloos door naar buiten. Afwatering tegen glaspartijen is dan aangewezen.

Ontdek hier alvast al onze stijlvolle oplossingen.


Welke producten kunnen jouw project een meerwaarde bieden?De hoogwaardige, antraciete luxe-coating ligt perfect in balans met de donkere accenten in kleiklinkers en natuursteen. Of het doorbreekt juist de ééntonigheid in een verharding, zo oogt dit rooster bijvoorbeeld ook mooi in beige of gele kleiklinkers.

Ontdek het gammaHet design van ons gietijzeren rooster werd ontworpen door de Franse designer Frank Magné die zich liet inspireren door de natuur. Het voronoï-design vind je bijvoorbeeld terug op de vacht van een giraf, het patroon van gebarsten aarde, de vleugels van een libel.

Ontdek het gamma

Het inox lengtestaafrooster is een zeer duurzaam rooster. Inox is een bijna onverslijtbaar materiaal dat vrij ongevoelig is voor roest. Het is bijzonder geliefd in terrassen met granietsteen en blauwe hardsteen. De geborstelde oppervlaktebehandeling geeft het inox klasse.

Ontdek het gamma

Het Euroline Galva rooster vinden we in de meeste Belgische tuinen terug. De naam ‘Galva’ verwijst naar het gebruikte materiaal, zijnde verzinkt staal of gegalvaniseerd staal. Naar prijs-kwaliteit is het een erg goede keuze voor de afwatering van een terras, een oprit of een tuinpad.

Ontdek het gamma

Gietijzer is een stevig, sterk materiaal waaruit men al decennialang roosters giet. Toch blijft het gegeerd, zeker op locaties met een iets zwaardere verkeersbelasting. Al kiest men het soms enkel en alleen voor de rustieke uitstraling.

Ontdek het gamma

Euroline Discreet inox BFL is een tussenstuk uit inox dat slagregen en sijpelwater onzichtbaar afwatert. Ideaal om tegen glaspartijen te plaatsen. De EPDM-dichting van onder het raam (schuifraam, vast raam, deur, ...) wordt dankzij dit tussenelement perfect waterdicht en onzichtbaar in de goot gebracht.

Ontdek het gamma

Voor drempelloos woongenot is nu naast Euroline Discreet Inox BFL ook Highline. Waar Euroline Discreet Inox BFL de ideale oplossing was voor jouw terras in de tuin, kan Highline ook perfect voor op je balkon, daktuin of dakterras.

Ontdek het gamma

De CleanBox integreert een stevige voetmat stijlvol in een handige vloerbak uit polyesterbeton. Deze vloerbak ligt op zijn beurt verwerkt in de klinkers of tegels buiten en kan worden aangesloten op een afvoerbuis ø 110 mm.

Ontdek het gamma

Voor onder het kraantje is er voor de immens populaire natuursteen de Bluestone afvoerput beschikbaar. Het lichaam uit kunststof draagt een opzetstuk uit inox met eenzelfde buitenafmeting als de veel verkochte steen van 20 cm bij 20 cm. Zo is deze makkelijk en esthetisch te integreren in het voegpatroon.

Ontdek het gamma

Europoint is een modulair systeem voor puntafwatering. Vele huizen hebben een waterkraantje aan de achterdeur, het is dan praktisch als er een afvoerput onder zit. Europoint is een afvoerput dat makkelijk te plaatsen is in elk type buitenverharding.

Ontdek het gamma

Interessante artikels