Browser niet ondersteund

Je gebruikt een oude browser die wij niet meer ondersteunen. Overweeg het gebruik van een moderne webbrowser zoals Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox voor de beste website-ervaring.

Buitenaanleg
Zwembaden en wellness

Esthetische afwatering voor de buitenruimte

In een wereld waar de beleving zo belangrijk is geworden, is het niet vreemd om meer aandacht te hebben voor de buitenaanleg. Esthetische verharding, waterpartijen, vergroening, het is allemaal niet meer weg te denken. Bovendien moet men rekening houden met het klimaat en adaptieve oplossingen kunnen aanreiken. Als afwateringsspecialist weten we hoe belangrijk dit is en bieden wij een pallet aan aantrekkelijke, functionele én duurzame producten


Welke producten kunnen jouw project een meerwaarde bieden?

Een lijnafwateringssysteem met Seal in technologie (geïntegreerde lippendichting) met lengtestaafrooster uit inox en dito randversterking zorgt voor een luxueuze uistraling. Toepasbaar voor plaatsen met matig verkeer.

Ontdek het gamma

Europoint is een handige, modulaire afvoerput uit polyesterbeton. Ideaal voor onder het waterkraantje op het terras of als afvoer van de regenpijp aan de carport of garage. Afhankelijk van de toepassing is het rooster te verkrijgen in inox, verzinkt staal of gietijzer.

Ontdek het gamma

TopTek Paving is een robuust zelfdragend klinkerdeksel voor zware toepassingen. Dit deksel gearandeert zijn belastingsklasse tot D 400 ongeacht zijn type vulling. Ruim standaard assortiment in 2 beschikbare vullingshoogtes 80 mm en 120 mm.

Ontdek het gamma

Met de Area grasdallen uit kunststof bekom je een berijdbaar grasperk. Ideaal om extra buitenparkeerplaatsen te creëren die waterdoorlatend blijven. Bijkomende verharding is niet nodig. Deze grasdallen zijn tevens geschikt voor toepassingen met grind.

Ontdek het gamma