Browser niet ondersteund

Je gebruikt een oude browser die wij niet meer ondersteunen. Overweeg het gebruik van een moderne webbrowser zoals Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox voor de beste website-ervaring.

Sanitaire ruimtes
Militaire gebouwen en brandweerkazernes

Hygiëne en onderhoudsgemak staan voorop in de sanitaire ruimte

Men hecht allemaal veel belang aan schoon en fris sanitair. Esthetiek maar ook hygiëne zijn prioritair. Sinds de Corona-crisis is dat laatste trouwens alsmaar belangrijker geworden. Omdat tijd vaak de boosdoener is, is het voor ons zeker ook belangrijk om het onderhoudsvriendelijke aspect van afwatering te integreren bij het productieproces.


Welke producten kunnen jouw project een meerwaarde bieden?

ShowerDrain Public is een douchegoot voor collectieve doucheruimtes, waar nood is aan hogere afvoerdebieten. Deze douchegoot is verkrijgbaar in 2 breedtes (80 en 110 mm) en 4 lengtes tot max. 3m. Het gekleefde waterdichtingsmembraan vergemakkelijkt de plaatsing.

Ontdek het gamma

MG Gully is een complete afvoerput uit polypropyleen (PP) met sleufrooster uit inox en uitneembare sifon. De minimale installatiehoogte is een grote troef bij renovaties. De afvoerput is ideaal voor tegels met een dikte van 6 mm.

Ontdek het gamma

AluCover is een betegelbaar deksel uit aluminium. Ideaal om toezichtskamers op een eenvoudige en esthetische manier toegankelijk te houden. De deksels hebben een stof- en dubbele afdichting en zijn water-, geur- en stofdicht.

Ontdek het gamma