Browser niet ondersteund

Je gebruikt een oude browser die wij niet meer ondersteunen. Overweeg het gebruik van een moderne webbrowser zoals Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox voor de beste website-ervaring.

Infiltratie en buffering in de tuin
Privéwoningen

Slimmer omgaan met regenwater in je tuin.

Waterschaarste, hittegolven, droogte of bijensterfte; het klimaat heeft helaas een invloed op onze tuin. Het is een feit, we gaan allen onze tuinen moeten aanpassen aan het veranderende klimaat, dat staat buiten kijf. We verharden te veel en veel water gaat verloren. Toekijken en wachten tot het overgaat is geen optie natuurlijk.

We moeten vooruit, en om die reden staat ACO House & Garden ook niet stil. Nieuwe producten worden aangepast of ontwikkeld zodat we mee een deel van de oplossing kunnen zijn met onze bufferings- en infiltratieoplossingen.

Bekijk onze producten voor de tuin >>


Welke ACO producten zijn er voor de tuin

België en vooral Vlaanderen droogt uit, dat komt voornamelijk door onze hoge bevolkingsdichtheid en verhardingsgraad. Overtollig regenwater kan dankzij de Infiltration Line ter plaatse worden vastgehouden en in de bodem worden geïnfiltreerd.

Ontdek het gamma

De Infiltra 2.0 is een infiltratiekrat die wordt ingebouwd in de grond waarin een grote hoeveelheid regenwater kan worden opgevangen. Het water wordt langzaam maar zeker weer afgegeven aan de omgeving. Minder wateroverlast, minder waterplassen bovengronds en een gezonde waterbalans en bodemstructuur.

Ontdek het gamma

Een extra buitenparkeerplaats voor een wagen hoeft niet te betekenen dat je een extra tegel-, klinker- of betonverharding moet aanleggen. Dankzij de grasdallen uit kunststof krijg je een berijdbaar grasperk.

Ontdek het gamma

De Gravel Grid grindstabilisatiematten houden, dankzij de uitgekiende honingraat celstructuur, alle grindsoorten met een korrelgrootte van 8 - 16 mm mooi op hun plaats. Kuilen en oneffenheden zijn voorgoed verleden tijd. De oppervlakte oogt mooi egaal en biedt sterkte en stabiliteit voor voetgangers en alle verkeer.

Ontdek het gamma

Deze innovatieve afvoerput kan regenwater bufferen en infiltreren zonder dat toegang tot de riolering vereist is. Ontdek hoe je op een duurzame manier water kunt beheren in de tuin.

Ontdek het gamma

Interessante artikels over infiltratie en buffering