Browser niet ondersteund

Je gebruikt een oude browser die wij niet meer ondersteunen. Overweeg het gebruik van een moderne webbrowser zoals Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox voor de beste website-ervaring.

Tankeilanden
Logistiek en transport

Bodemverontreiniging tegengaan

In de jaren '70-80 werd duidelijk dat door gemorste brandstoffen bij tankstations er ernstige bodemverontreiniging is opgetreden met veel nadelige gevolgen voor het milieu en grondwater. Sinds die tijd zijn alle tankstations voorzien van vloeistofdichte verharding en olie-benzineafscheiders.


Welke producten kunnen jouw project een meerwaarde bieden?

Deze betonnen KWS-afscheider Oleosmart-C-FST is een ideale oplossing om het met olie verontreinigde regenwater te behandelen. Het innovatief ingebouwde coalescentiekanaal is vrij ongevoelig voor debietsschommelingen bij hevige regenbuien. Bovendien is hij zeer onderhoudsvriendelijk doordat deze op een filterloze technologie functioneert.

Ontdek het gamma

SK-serie
Lijnafwatering

Afvoerkanalen van de SK-serie kunnen volledig vloeistofdicht afgewerkt worden met een polysulfide voegmassa waardoor accidentieel gemorste brandstoffen kunnen opgevangen worden en afgeleid worden naar de KWS-afscheider. Dit kanaal met gietijzeren rooster en -randversterking is geschikt voor zwaar en intensief (vracht)verkeer.

Contacteer ons voor meer info


ask ACO

Waar kunnen we jou mee helpen?


Vind je niet meteen wat je zoekt?

Contacteer ons op 052 38 17 70 of vul dit formulier in en we nemen zelf contact met je op.


Zoek je een verkooppunt?

Met onze dealerlocator vind je snel het dichtstbijzijnde verkooppunt.


Ontvang je graag onze nieuwsbrief?

Schrijf je snel in indien je graag relevante info krijgt over nieuwe producten, concepten en intrigerende projecten.