Browser niet ondersteund

Je gebruikt een oude browser die wij niet meer ondersteunen. Overweeg het gebruik van een moderne webbrowser zoals Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox voor de beste website-ervaring.

Werken bij ACO

Wil jij graag deel uitmaken van de ACO-familie ?

Hieronder vind je onze vacatures.

Zijn er geen openstaande vacatures? Solliciteer dan gerust spontaan, wie weet kunnen we wel plaats maken voor jou.

Vacatures

Intern commercieel technisch adviseur

Wie zijn wij ?

ACO, gevestigd in Merchtem, is de Belgische dochteronderneming van de Duitse ACO Groep en is wereldwijd marktleider op het gebied van efficiënt waterbeheer. Wij ontwikkelen en produceren hoogwaardige afwaterings- en afscheidingsoplossingen. De ACO Groep telt autonome bedrijven in 47 landen waar in totaal 5200 medewerkers zorgen voor een omzet van meer dan 1 miljard euro. Het productgamma beheerst de gehele afwateringsketen: van het opvangen van (regen)water tot het afgeven aan de bodem, riool of oppervlakte. We trachten steeds de beste producten aan te bieden en dragen expertise, service, innovatie en kwaliteit hoog in het vaandel.


Wat doet een commercieel technisch adviseur bij ACO?

Je bent een belangrijke schakel op de commerciële binnendienst van ACO. Dankzij jou wordt de basis van de verkoop gelegd. Zo sta je steeds onze klanten (architecten, ingenieurs, aannemers en bouwheren) bij met raad en daad tot aan de bestelling.

Je kent onze producten door en door en geeft deskundig advies. Tenslotte maak jij het beste voorstel op, dit op basis van het lastenboek, jouw kennis en in samenwerking met je collega’s.


Wie zoeken wij?

Eerst en vooral zoeken wij een fijne collega met interesse in de bouwsector.
Je bent daarnaast een echte teamplayer, bekommerd om de klanten, analytisch, oplossingsgericht én leergierig. Ervaring met Navision is een pluspunt.

Je hebt minstens een bachelor diploma op zak en/of gelijkwaardig door 3 à 5 jaar relevante ervaring. Spreek je bovendien een aardig mondje Frans?
Dat ben je geknipt voor deze rol!


Wat mag je verwachten?

Je komt terecht in een aangenaam bedrijf met de ruggengraat van een multinational en de flexibiliteit van een KMO. We geven je alle tools om je job met passie & trots te kunnen uitvoeren en je komt terecht in een groeiende onderneming. Er is begeleiding en een interne opleiding voorzien om het productgamma te leren kennen.

Je mag rekenen op een aantrekkelijk salaris aangevuld met motiverende extralegale voordelen (groepsbonus, groepsverzekering, maaltijdcheques, ecocheques…). Voor een goede werk-privé balans kan je in onderling overleg van thuis werken.


Herken je jezelf in deze functie ?
Stuur je CV met motivatiebrief door naar Nico De Broyer.
Bij vragen bel naar 052/38 17 85


Wat doen we ?

De ACO-groep is wereldwijd marktleider op het gebied van waterbeheer. Wij ontwikkelen en reiken oplossingen aan voor het opvangen, behandelen, vasthouden en afvoeren van regenwater. Steeds met respect voor mens en natuur.

Meer informatie vind je hier

Wie zijn we ?

Wij geloven bij ACO dat het mogelijk is om zowel met professionele intelligentie als hartstochtelijk enthousiasme te werken. Kwaliteit leveren en service bieden staat voorop, maar het enthousiasme en het plezier blijft belangrijker dan het kil perfectionisme als drijfveer om onze klanten naar volle tevredenheid te bedienen

Professionaliteit en passie spelen een belangrijke rol in onze bedrijfscultuur, waarin medewerkers kunnen functioneren met een hoge mate van autonomie, waarin ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en ambities. Wij werken daarom als ondernemers in de onderneming, nemen daarin niet alleen verantwoording voor onszelf, maar ook voor collega’s, klanten en maatschappij.

Een bedrijf dat dit ownership aanmoedigt moet ook met tegenslagen kunnen omgaan. Het is niet toevallig dat “het lef hebben om fouten te maken” een van de leidende principes van onze oprichter was en dit geldt vandaag nog steeds.

Wie zoeken wij ?

Eerst en vooral een top collega.
Iemand die leergierig is, die wilt groeien en talent heeft.
Iemand die niet bang is om te proberen.

Bekijk de beschikbare vacatures