Browser niet ondersteund

Je gebruikt een oude browser die wij niet meer ondersteunen. Overweeg het gebruik van een moderne webbrowser zoals Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox voor de beste website-ervaring.

Werken bij ACO

Wil jij graag deel uitmaken van de ACO-familie ?

Hieronder vind je onze vacatures.

Zijn er geen openstaande vacatures? Solliciteer dan gerust spontaan, wie weet kunnen we wel plaats maken voor jou.

Vacatures

Ben jij een ervaren en gedreven Sales Manager met een bewezen trackrecord in projectverkoop? Zoek je een verantwoordelijke rol waarin je een ervaren sales team kunt leiden en bijdragen aan het behalen van verkoopdoelstellingen? Dan hebben wij een uitdagende positie voor jou!

Wie zijn wij?

ACO, gevestigd in Merchtem, is de Belgische dochteronderneming van de Duitse ACO Groep en is wereldwijd marktleider op het gebied van efficiënt waterbeheer. Wij ontwikkelen en produceren hoogwaardige oplossingen voor het opvangen, behandelen, vasthouden en hergebruik van water. De ACO Groep telt autonome bedrijven in 50 landen waar in totaal 5300 medewerkers zorgen voor een omzet van meer dan 1 miljard euro.

Bij ACO werken betekent dat je vol passie meewerkt aan de creatie van groene en watervriendelijke oplossingen, nu én voor de toekomst. Dat doen we op een stevig fundament, geworteld in de warme waarden van ons ACO-familiebedrijf. Die warme sfeer vertaalt zich in onderling vertrouwen en waardering. Wij zetten ons hartgrondig in voor milieuvraagstukken en werken over de hele wereld samen met klanten om duurzame oplossingen te vinden voor de uitdagingen van vandaag en morgen.

Wat houdt de rol in?

Als Sales Manager Projects bij ACO vervul je een onmisbare rol in het leiden van ons projectverkoopteam, waarbij je schittert in het coachen en inspireren van je collega’s om gezamenlijke doelen te realiseren. Jouw bijdrage is van belang bij het behalen van verkoopdoelstellingen en het optimaliseren van de omzet. Bovendien ben je nauw betrokken bij het beheer van belangrijke key accounts. Als lid van het management zet je mee de toon uit voor het definiëren en bevorderen van onze organisatiedoelstellingen.

Wie zoeken wij?

We zijn op zoek naar een tweetalige, resultaatgerichte en ervaren Sales Manager met leiderschapsvaardigheden om ons project sales team goed te begeleiden. Je beschikt over analytisch denkvermogen en je kan strategische doelen omzetten naar operationele actieplannen. Proactief marktonderzoek is voor jou geen probleem, en je kunt deze informatie helder overbrengen naar collega’s van andere afdelingen.

Wat mag je verwachten?

Bij ACO kom je terecht in een dynamisch bedrijf met de stabiliteit van een multinational en de flexibiliteit van een KMO. Wij voorzien alle tools die je nodig hebt om je job met passie en trots uit te voeren. Je maakt deel uit van een groeiende onderneming waar begeleiding en interne opleiding worden geboden om ons productgamma te leren kennen.

Wij bieden een aantrekkelijk salaris, aangevuld met motiverende extralegale voordelen zoals een bedrijfswagen, groepsbonus, groepsverzekering, maaltijdcheques, ecochèques, en meer.

Hoe solliciteren?

Herken je jezelf in deze functie en ben je klaar voor een uitdagende positie waarin je je leiderschap en verkoopsvaardigheden kunt inzetten? Solliciteer dan nu en ontdek de mogelijkheid om samen met ons te groeien in succes.

Wij kijken uit naar jouw sollicitatie en de kans om samen te bouwen aan een succesvolle toekomst bij ACO.

Stuur je CV met motivatiebrief door naar Nico De Broyer.
Bij vragen bel naar 0473/78 97 54


Ons bedrijf

ACO, gevestigd in Merchtem, is de Belgische dochteronderneming van de Duitse ACO Groep en is wereldwijd marktleider op het gebied van efficiënt waterbeheer. Wij ontwikkelen en produceren hoogwaardige afwaterings- en afscheidingsoplossingen. De ACO Groep telt autonome bedrijven in 47 landen waar in totaal 5200 medewerkers zorgen voor een omzet van meer dan 1 miljard euro. Het productgamma beheerst de gehele afwateringsketen: van het opvangen van (regen)water tot het afgeven aan de bodem, riool of oppervlakte. We trachten steeds de beste producten aan te bieden en dragen expertise, service, innovatie en kwaliteit hoog in het vaandel.


Wat doet een commercieel binnendienst medewerker bij ACO?

Jij bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten: aannemers en bouwstofhandelaars. Dankzij jou worden hun bestellingen nauwkeurig opgevolgd, hun vragen beantwoord en hun eventuele bezorgdheden weggenomen. Je werkt steeds in tandem met de buitendienstploeg en samen trachten jullie prima relaties uit te bouwen met onze klanten.

Je beheert de bestellingen van A tot Z!
Je maakt opdrachtbevestigingen en stuurt de logistieke keten die hieruit voortvloeit: je bestelt indien nodig de goederen in de fabriek of werkt nauw samen met ons magazijn in Merchtem.
Je volgt het hele proces nauwkeurig op tot aan de levering en behoudt hierbij een nauw contact met onze klant om hem op de hoogte te houden van elke stap.


Wie zoeken wij?

Eerst en vooral zoeken wij een fijne collega met interesse in de bouwsector. Je bent commercieel ingesteld, service-minded, stressbestendig en een echte teamplayer. Je gaat gestructureerd en nauwkeurig tewerk. Je beschikt over een Bachelor werk- en denkniveau en/of je hebt minstens 3 à 5 jaar relevante ervaring. Je spreekt een aardig mondje frans. Kennis van Navision is een pluspunt.


Wat mag je verwachten?

Je komt terecht in een aangenaam bedrijf met de ruggengraat van een multinational en de flexibiliteit van een KMO. We geven je alle tools om je job met passie & trots te kunnen uitvoeren en je komt terecht in een groeiende onderneming. Er is begeleiding en een interne opleiding voorzien om het productgamma te leren kennen.

Je mag rekenen op een aantrekkelijk salaris aangevuld met motiverende extralegale voordelen. (groepsbonus, groepsverzekering, maaltijdcheques, ecocheques…).

Stuur je CV met motivatiebrief door naar Nico De Broyer.
Bij vragen bel naar 0473/78 97 54


Wat doen we ?

De ACO-groep is wereldwijd marktleider op het gebied van waterbeheer. Wij ontwikkelen en reiken oplossingen aan voor het opvangen, behandelen, vasthouden en afvoeren van regenwater. Steeds met respect voor mens en natuur.

Meer informatie vind je hier

Wie zijn we ?

Wij geloven bij ACO dat het mogelijk is om zowel met professionele intelligentie als hartstochtelijk enthousiasme te werken. Kwaliteit leveren en service bieden staat voorop, maar het enthousiasme en het plezier blijft belangrijker dan het kil perfectionisme als drijfveer om onze klanten naar volle tevredenheid te bedienen

Professionaliteit en passie spelen een belangrijke rol in onze bedrijfscultuur, waarin medewerkers kunnen functioneren met een hoge mate van autonomie, waarin ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en ambities. Wij werken daarom als ondernemers in de onderneming, nemen daarin niet alleen verantwoording voor onszelf, maar ook voor collega’s, klanten en maatschappij.

Een bedrijf dat dit ownership aanmoedigt moet ook met tegenslagen kunnen omgaan. Het is niet toevallig dat “het lef hebben om fouten te maken” een van de leidende principes van onze oprichter was en dit geldt vandaag nog steeds.

Wie zoeken wij ?

Eerst en vooral een top collega.
Iemand die leergierig is, die wilt groeien en talent heeft.
Iemand die niet bang is om te proberen.

Bekijk de beschikbare vacatures