Browser niet ondersteund

Je gebruikt een oude browser die wij niet meer ondersteunen. Overweeg het gebruik van een moderne webbrowser zoals Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox voor de beste website-ervaring.

Wasinstallaties
Tankstations en carwashes

Waterbeheer met respect voor het milieu

Steeds vaker mogen autobestuurders hun voertuig niet meer in woonwijken wassen. Gespecialiseerde wasstraten zijn de afgelopen jaren dan ook sterk in opmars. Deze moeten voldoen aan bepaalde milieuvoorzieningen. Enerzijds op het gebied van vloeistofdichte voorzieningen en reiniging van het afvalwater (d.m.v. olie-benzineafscheiders), anderzijds op het gebied van water-hergebruik. De afwateringssystemen van ACO leveren ook hier een belangrijke bijdrage aan.


Welke producten kunnen jouw project een meerwaarde bieden?

Deze betonnen KWS-afscheider Oleosmart-C-FST is een ideale oplossing om het met olie verontreinigde regenwater te behandelen. Het innovatief ingebouwde coalescentiekanaal is vrij ongevoelig voor debietsschommelingen bij hevige regenbuien. Bovendien is hij zeer onderhoudsvriendelijk doordat deze op een filterloze technologie functioneert.

Ontdek het gamma

De innovatieve V-doorsnede van het Multiline afwateringskanaal zorgt voor een verbeterd afwateringsvermogen en een hoger zelfreinigend effect. Het is bestand tegen agressieve vloeistoffen en garandeert een gecontroleerde regenwaterbehandeling. Met een gegalvaniseerd maasrooster als afdekking is dit toepasbaar voor plaatsen met veelzijdig autoverkeer.

Ontdek het gamma