Browser niet ondersteund

Je gebruikt een oude browser die wij niet meer ondersteunen. Overweeg het gebruik van een moderne webbrowser zoals Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox voor de beste website-ervaring.

Buitenparkings
Logistiek en transport

Een stabiele stelplaats voor voertuigen dankzij strategisch waterbeheer

De parking blijft een drukke plek waaraan specifieke eisen worden gesteld en waarbij wel doordachte afwateringsoplossingen moeten geboden worden. De extreme verkeersbelasting, de agressieve omgevingscondities zoals olie, zout- en smeltwater, benzine, zand of de temperatuurverschillen kunnen het de afvoeren moeilijk maken. Bovendien wensen we het milieu zo min mogelijk te vervuilen. Wij hebben alvast voldoende kennis en ervaring in huis om je de juiste producten aan te reiken.


Welke producten kunnen jouw project een meerwaarde bieden?

Het gootelement en rooster zijn uit één stuk vervaardigd wat een aanzienlijke vermindering van de installatietijd en onderhoudskosten met zich meebrengt. Parkdrain is gemaakt uit polyesterbeton en is specifiek ontwikkeld voor afwatering op publieke plaatsen waar een hoge verkeersintensiteit is. Bovendien is het vandalismebestendig.

Ontdek het gamma

De Combipoint straatkolken maakt gebruik van lichte PP of PE kunststof onderbouwelementen. Deze kunnen worden gedraaid, ingekort en in hoogte en hellingshoek worden versteld. Door het telescopische ontwerp van de opzetranden worden de verkeerslasten zijdelings afgeleid zodanig dat het afvoerlichaam gevrijwaard blijft.

Ontdek het gamma


Stormbrixx-HD (heavy duty) is een kunststof krattensysteem voor buffering of infiltratie van regenwater, geschikt voor de zwaardere toepassingen. Zijn uniek ontwerp heeft geen zijwanden zodat het inspecteerbaar en reinigbaar is in alle richtingen. Bovendien werd de CO2 uitstoot verminderd door zijn stapelbaarheid.

Ontdek het gamma