Browser niet ondersteund

Je gebruikt een oude browser die wij niet meer ondersteunen. Overweeg het gebruik van een moderne webbrowser zoals Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox voor de beste website-ervaring.

Inloopdouche
Privéwoningen

De badkamer mag dan al een van de kleinste vertrekken in huis zijn, het blijft een belangrijke plek die je graag mooi en gezellig inricht. We kunnen gerust leven zonder een bad, maar een badkamer zonder douche daar hebben we het vaak wat moeilijker mee. En als we dan toe zijn aan een douche dan doen we dat het liefst in een inloopdouche waarbij we ons helemaal vrij voelen.

ACO Douche stelt een breed maar eenvoudig gamma voor van elegante douchegoten en afvoerputten.


Welke producten kunnen jouw project een meerwaarde bieden?

De nieuwe ShowerDrain S+ douchegoot staat helemaal in het teken van eenvoud. Verrassend slim, onderhoudsvriendelijk en puur sierlijk. In een leven waar alles ingewikkeld lijkt, is streven naar eenvoud in producten waardevol.

Ontdek het gamma

Hygiëne, gebruiksgemak en onderhoudsvriendelijkheid zijn belangrijke eigenschappen van douchegoten. ShowerDrain C is een inox douchegoot met hygiënische sifon en rooster uit inox.

Ontdek het gamma

De ShowerDrain B heeft een uitloop 360° draaibaar in functie van de klaarliggende afvoerbuis. Deze heeft intrinsiek dezelfde kenmerken als de ShowerDrain C douchegoot. Na inbouw is er visueel geen verschil te merken. Waar de afvoerbuis ook ligt, in een mum van tijd ligt de aansluiting op de riolering.

Ontdek het gamma

ShowerPoint is een vloerafvoerput uit polypropyleen (PP) met een inliggend designrooster uit roestvrij staal of met een betegelbaar opzetstuk. De uitneembare sifon vergemakkelijkt het onderhoud.

Ontdek het gamma

Onder de noemer EKO Sanitair brengt ACO een gepolijste range inox klokputten met een klassevolle hoogglans afwerking en verfijnde inloopsleuven. Het fluweelzacht en blootvoets te betreden oppervlak maakt dat ze ideaal zijn voor afwatering in sanitaire ruimten.

Ontdek het gamma

Voor de bekleding van de zijkanten en een perfecte, stijlvolle afwerking van je inloopdouche introduceren is er de “ShowerStep”. Een tegelprofiel volledig in inox met ingebouwde helling perfect passend bij je douchegoot.

Ontdek het gamma


ask ACO

Waar kunnen we jou mee helpen?


Vind je niet meteen wat je zoekt?

Contacteer ons op 052 38 17 70 of vul dit formulier in en we nemen zelf contact met je op.


Zoek je een verkooppunt?

Met onze dealerlocator vind je snel het dichtstbijzijnde verkooppunt.


Ontvang je graag onze nieuwsbrief?

Schrijf je snel in indien je graag relevante info krijgt over nieuwe producten, concepten en intrigerende projecten.