Browser niet ondersteund

Je gebruikt een oude browser die wij niet meer ondersteunen. Overweeg het gebruik van een moderne webbrowser zoals Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox voor de beste website-ervaring.

Afbraak en recycling
Industrie

Efficiënt waterbeheer ontlast het rioleringsstelsel van recyclageterreinen

Schroothandels en andere afvalverwerkingsbedrijven (breekinstallaties) kennen de laatste jaren een enorme groei. Bij deze bedrijven is het oppervlaktewater vaak verontreinigd. Het hemelwater dat op het schrootafval valt, vermengt zich met de schadelijke stoffen van het schrootafval en dreigt zo de bodem te vervuilen. Het is belangrijk dat hier een goed afwateringssysteem wordt voorzien met geschikte behandelingsinstallatie. Het oppervlaktewater moet opgevangen worden en nadien gecontroleerd vrijgegeven dankzij onder andere de installatie van een KWS-afscheider.


Welke producten kunnen jouw project een meerwaarde bieden?

Bij de Monobloc Roaddrain zijn het gootelement en het rooster uit één stuk vervaardigd dankzij een innovatief gietproces van het ACO polymeerbeton. Dit resulteert in een extreme belastbaarheid en duurzaamheid. Bovendien wordt de installatietijd aanzienlijke verminderd en zijn er minder onderhoudskosten.

Ontdek het gamma

Deze prefab betonnen olieafscheider Oleosmart-PR is een ideale oplossing om het met olie verontreinigde afvalwater te behandelen. Hij is combineerbaar met een voorgeschakelde slibvangput en kan de zwaarste verkeersbelastingen aan. Het innovatief coalescentiesysteem is volledig filterloos en aldus verstoppingsvrij.

Contacteer ons voor meer informatie

Deze modulaire straatkolk is uitermate geschikt om het zwaarste verkeer te trotseren (F 900). De kolk is is vervaardigd uit polyesterbeton met een rooster uit gietijzer inclusief geïntegreerde randbescherming. Het MPA certificaat garandeert een perfecte waterdichtheid.

Contacteer ons voor meer informatie