Browser niet ondersteund

Je gebruikt een oude browser die wij niet meer ondersteunen. Overweeg het gebruik van een moderne webbrowser zoals Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox voor de beste website-ervaring.

ACO is een internationale marktleider bekend om zijn totaaloplossingen voor afwatering en waterbeheer.
Je vindt bij ons dan ook een doorgedreven expertise in watermanagement. We care for water, ook in jouw project!


Alles voor een duurzaam waterbeheer
Ons totaalconcept

Een duurzame waterhuishouding is in elk project cruciaal, zeker nu er steeds meer periodes van hevige regenval en extreme droogte voorkomen. Bewust en zorgzaam omspringen met water is de boodschap, en daar kunnen wij jou perfect bij adviseren.

In ons assortiment vind je voor elke fase van de watercyclus een gepaste oplossing. Water opvangen, reinigen, opslaan en vrijgeven. Met ons innovatief totaalconcept helpen we je een duurzaam waterbeheer te realiseren. Hou je mee de cirkel gesloten?

en ontdek de meerwaarde
van ons totaalconcept in jouw project“Met onze totaaloplossingen adviseren we architecten en installateurs over professionele afwatering, zuivering en gecontroleerde afvoer of hergebruik van (regen)water.”


Dries Aerts - Product Manager ACO


Ontdek ons kwaliteitsaanbod
Producten op maat

ACO Drain, jou welbekend, is slechts een klein onderdeel van ons gamma. We hebben echter veel meer oplossingen waarmee je elke uitdaging op het vlak van afwatering en waterbeheer moeiteloos aangaat. Voor advies staan onze experten altijd voor je klaar.

In al onze producten vloeien functionaliteit en design naadloos in elkaar over, met als rode draad: kwaliteit. We hanteren tijdens het onderzoek en bij de ontwikkeling de hoogste kwaliteitsnormen (volgens de voorschriften van Buildwise) en hebben oog voor eenvoud in voorschrijving, plaatsing en gebruik, ongeacht de toepassing. De hoge kwaliteit van onze producten wordt bovendien zeer regelmatig getest door onafhankelijke laboratoria.


Creëer een meerwaarde voor jouw project
Onze toepassingen

Als experts in afwatering zijn we zijn van vele markten thuis. Ook de jouwe. Met onze producten bieden we een pasklare oplossing voor elke toepassing. Privéwoning, kantoor, bedrijfsgebouw, industrie, horeca, de openbare ruimte, … We bekijken samen met jou voor welke uitdaging je staat en hoe we een duurzaam waterbeheer mét een meerwaarde voor jouw project kunnen realiseren.


Op deze projecten zijn we bijzonder fier

Dat we veel zorg besteden aan elk project staat als een paal boven water. Hier vind je alvast een kleine greep
uit de vele realisaties waar we met plezier aan hebben gewerkt.

Hoe kunnen we jou helpen?

Ben je benieuwd hoe wij je kunnen helpen de afwatering en het waterbeheer in jouw projecten in goede banen te leiden? Contacteer ons. We zetten je graag op weg naar een efficiënt en duurzaam watermanagement.