Browser niet ondersteund

Je gebruikt een oude browser die wij niet meer ondersteunen. Overweeg het gebruik van een moderne webbrowser zoals Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox voor de beste website-ervaring.

01-09-2023

Douchegoot ShowerDrain S+: eenvoudig te installeren, bekroond design voor je douche
Ontdek alle troeven en lees de ervaringen van een verbouwer

Less is more, ook onder de douche. De kaderloze douchegoot ShowerDrain S+ van ACO staat helemaal in het teken van eenvoud. Verrassend slim te installeren, onderhoudsvriendelijk en puur sierlijk. Geen wonder dat deze minimalistische douchegoot belangrijke prijzen in de wacht sleepte. Ontdek alle troeven en lees de ervaringen van een verbouwer.

De douchegoot als onmisbaar designelement

Een badkamer moet niet alleen functioneel zijn. Het is ook essentieel dat je er goed kan ontspannen. Een minimalistisch badkamerontwerp helpt daarbij. Idealiter trek je de look door over de hele lijn. Van je badkamermeubels en je vloerbekleding tot je sanitair. Natuurlijk let je ook op je inloopdouche, met de douchegoot als onmisbaar designelement. De minimalistische design douchegoot ACO ShowerDrain S+won zowel de Red Dot Design Award als de Plus X Award. Het elegante ontwerp en de chique uitstraling zorgen voor de finishing touch in iedere badkamer.

Bekijk het bekroond design en download de infobrochure.

Waterdicht en eenvoudig te installeren

De ShowerDrain S+ kan in het midden van je douche of direct tegen de muur geplaatst worden. Bij montage tegen de muur maak je de ongebruikte rand eenvoudig los. Deze douchegoot is ontworpen om vlot te installeren, en dat merk je. Hij heeft bijvoorbeeld afbreekbare voetjes, zodat je de hoogte makkelijk kan afstellen. En dankzij de handige verstelring kan je het opzetstuk met elke soort tegel (tot 35 mm dik) gebruiken.

De ShowerDrain S+ is koppelbaar zonder extra hulpstukken. Bovendien kan je het opzetstuk nog met 80 mm inkorten. Je kan de lengte van je douchegoot dus aanpassen aan je inloopdouche. Dankzij het hellingscompensatiestuk, de ACO Pad, leg je je douchegoot makkelijk waterpas.

Leer meer over de plaatsing of bekijk de installatievideo.


De minimalistische design douchegoot ACO ShowerDrain S+ won zowel de Red Dot Design Award als de Plus X Award.


Makkelijk onderhoud

Het onderhoud van de kaderloze ShowerDrain S+ douchegoot lukt in een wip, want hij blinkt uit in onderhoudsgemak. Met één duw van je vinger verwijder je het rooster, waarna je het haarzeefje er kan uitnemen en meteen ook toegang krijgt tot de afvoerbuis. Zo kan je de douchegoot gemakkelijk reinigen en onaangename geurtjes in de badkamer vermijden. Even een zachte doek over het douchegootprofiel, et voilà: hij glimt weer.

Maar er is meer. Het elektrolytisch gepolijst oppervlak in RVS werkt als een lotusblad. De druppels parelen er vlot af, waardoor je vuilaanhechting en het ontstaan van kalkvlekken op het rooster voorkomt. De discrete helling van het elegante douchegootprofiel zorgt voor een optimale afwatering zonder droogvlekken.

Aco Showerdrain S  Douchegoot Lotuseffect

Waterdichte installatie

Het afvoerlichaam wordt beschermd door een gecertificeerd waterdichtingsmembraan voor een waterdichte aansluiting. De secundaire afwatering zorgt ervoor dat het water dat eventueel via de voegen zou lopen, ook in de goot belandt.

De kaderloze design douchegoot Showerdrain S+ met slank profiel is eenvoudig te installeren, onderhoudsvriendelijk en geeft jouw badkamer de perfecte finishing touch