Browser niet ondersteund

Je gebruikt een oude browser die wij niet meer ondersteunen. Overweeg het gebruik van een moderne webbrowser zoals Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox voor de beste website-ervaring.

ShowerDrain S+ ACO Douche

07-07-2021

De familie Blondeel viel voor het design en comfort van de Showerdrain S+ douchegoot

Zoals veel renoveerders zochten Cindy en haar man naar oplossingen die zowel mooi als praktisch zijn. Voor de en-suite badkamer van hun eigen slaapkamer viel hun oog op de Showerdrain S+ douchegoot die niet alleen een puur en sierlijk design heeft, maar vooral ook eenvoudig te installeren en te reinigen is.

Grote renovatie

De verouderde woning die Cindy en haar man kochten was aan een grondige renovatie toe. Bij de verbouwing van hun eigen slaapkamer kozen ze ervoor om een en-suite badkamer te creëren. “Een tweede badkamer in huis is dan ook geen overbodige luxe met drie kleine kinderen en een vierde onderweg”, vertelt Cindy. “Voor onze eigen badkamer kozen we voor een eenvoudig design en omdat we veel verbouwingswerken zelf doen met de hulp van mijn gepensioneerde vader zochten we vooral ook naar gebruiksvriendelijke oplossingen.”

Design en comfort

Een zoektocht op internet leidde Cindy naar de Showerdrain S+ douchegoot van ACO. “We hebben verschillende merken vergeleken, maar vonden nergens echt de combinatie van design en optimaal comfort tot we bij de kaderloze douchegoot van ACO uitkwamen. Dat was voor ons meteen een match. Niet alleen omwille van de slimme installatie en de secundaire afwatering die ervoor zorgt dat het water dat eventueel via de voegen zou lopen nu ook in de goot belandt, ook het sierlijke douchegootprofiel en de bereikbaarheid van alle onderdelen voor een eenvoudig onderhoud zijn een pluspunt.”

Gemakkelijke plaatsing

Een grote troef van de Showerdrain S+ is de eenvoudige installatie. Dankzij de verstelring kan je het opzetstuk met elke soort tegel gebruiken. Bovendien is het afvoerlichaam beschermd door een gecertificeerd waterdichtingsmembraan voor een waterdichte aansluiting en is de douchegoot koppelbaar zonder extra hulpstukken. “Mijn papa is zeker geen professionele loodgieter, maar met behulp van de handige plaatsingsvideo en de duidelijke uitleg van ACO is het echt niet moeilijk om zelf de douchegoot te installeren. We kwamen dan ook niet voor verrassingen te staan tijdens de plaatsing van de sifon en moeten nu enkel nog het opzetstuk aanbrengen”, zegt Cindy.

Ontdek De ShowerDrain S+ in detail

Onderhoudsgemak

Ook het onderhoudsgemak van de Showerdrain S+ is voor Cindy een voordeel. Het Tip & Flip-principe laat je toe het rooster met één vingerduw te verwijderen zodat je het haarzeefje er makkelijk kan uitnemen en meteen ook toegang krijgt tot de afvoerbuis. “Omdat je een vrije toegang hebt tot de afvoerbuis kan je de douchegoot gemakkelijk reinigen en zo onaangename geurtjes in de badkamer vermijden.” Daarbovenop zorgt de discrete helling van het douchegootprofiel voor een optimale afwatering zodat er geen droogvlekken achterblijven.

Zelf aan de slag?

Ben jij ook op zoek naar een slimme, onderhoudsvriendelijke douchegoot die jouw badkamer de perfecte finishing touch geeft? Ontdek dan net als Cindy de Showerdrain S+ en ervaar het installatie- en reinigingsgemak van deze kaderloze douchegoot. Je vindt de douchegoot in je dichtstbijzijnde ACO-verkooppunt.