Browser niet ondersteund

Je gebruikt een oude browser die wij niet meer ondersteunen. Overweeg het gebruik van een moderne webbrowser zoals Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox voor de beste website-ervaring.

Paddentunnels
Wegenis en kunstwerken

Veiligheid voor mens en dier

Tijdens de jaarlijkse paddentrek tussen winterverblijf, zomerverblijf en broedplaats, worden veel padden, kikkers maar ook andere kleine dieren zoals egels bij het oversteken van de rijweg gedood. Het ecologisch evenwicht wordt, mede door de alsmaar toenemende verstedelijking, verstoord.
Een dalende populatie is het gevolg en voor sommige diersoorten kan het betekenen dat zij met uitsterven worden bedreigd. ACO biedt met een breed scala aan producten en oplossingen om het ecologisch evenwicht te behouden of te herstellen.


Welke producten kunnen jouw project een meerwaarde bieden?

Tunnelsysteem voor amfibieën
ACO Pro

Een tunnelsysteem met oog voor mens en dier. Zo zijn luchtvochtigheid en de temperatuur in de tunnel van belang voor amfibieën, reptielen en ander klein wild. De tunnelelementen uit monolithisch polyesterbeton zijn duurzaam, voldoen aan de belastingsklasse D 400 en dit verhoogt uiteraard de verkeersveiligheid.

Ontdek het gamma