Browser niet ondersteund

Je gebruikt een oude browser die wij niet meer ondersteunen. Overweeg het gebruik van een moderne webbrowser zoals Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox voor de beste website-ervaring.

15-05-2020

Voer onopvallend overtollig water af van je terras

3. Onopvallend gootje aan glaspartijen

Een drempelloze overgang tussen glaspartijen op de grond en het terras is een echte trend. Binnen en buiten loopt dan visueel in elkaar over. Wanneer het regent wil je niet dat het water naar binnen loopt, dus er moet een afvoergootje voorzien worden. Ook dit kan discreet met een innovatief afwateringssysteem dat naast het profiel van glaspartijen wordt aangebracht. Zo vloeit het overtollig water van het terras subtiel weg en kun je genieten van een strak terras.

4. Discreet afvoerputje voor terras in blauwsteen

Ben je fan van een terras in blauwe hardsteen en zoek je een afvoerputje voor aan je buitenkraan? En liefst eentje in dezelfde stijl als je discrete sleufgoot? Gevonden! Een inox afvoerputje met een betegelbaar dekselvoor natuursteen gaat subtiel op in je terras. De omlopende sleuf tussen het deksel en het raamkader is eenvoudig en discreet te integreren in het voegpatroon van je terras. Bovendien is het putje gemakkelijk te reinigen.

Interesse in een stijlvolle oplossing voor de waterafvoer aan je terras, tuin of oprit? Ontdek enkele oplossingen in de inspiratiebrochure of Neem contact op met een verkooppunt in je buurt.


ask ACO

Waar kunnen we jou mee helpen?


Vind je niet meteen wat je zoekt?

Contacteer ons op 052 38 17 70 of vul dit formulier in en we nemen zelf contact met je op.


Zoek je een verkooppunt?

Met onze dealerlocator vind je snel het dichtsbijzijnde verkooppunt.


Ontvang je graag onze nieuwsbrief?

Schrijf je snel in indien je graag relevante info krijgt over nieuwe producten, concepten en intrigerende projecten.