Browser niet ondersteund

Je gebruikt een oude browser die wij niet meer ondersteunen. Overweeg het gebruik van een moderne webbrowser zoals Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox voor de beste website-ervaring.

ACO H & G Sleufgoten Terrasafwatering Zwembad Euroline Discreet Inox BFL Euroline Discreet Inox Afvoergoten

27-03-2024

Een zo discreet en onopvallend mogelijke afwatering op je terras? Dat kan!

Overtollig water van je terras afvoeren is een must. Maar het oog wil ook wat. Liever geen opvallend rooster dus, maar een discrete afwatering. Kan dat? ACO heeft esthetische en discrete afvoergoten met een functionele en quasi onzichtbare, fijne sleuf. Daarnaast biedt een afwatering zonder rooster nóg tal van voordelen. Je ontdekt ze hier.

Fijne afwerking van de afvoergoten

Je regenwater op een efficiënte manier afvoeren en je waterhuishouding ecologisch beheren doe je met afvoergoten. Hecht je naast functionaliteit ook belang aan een mooie look voor je terras? Dan zit je goed met onze Euroline Discreet Inox goten.

Deze afvoergoten zijn overal toepasbaar rondom je woning: tegen muren, voor de dorpel van je garage, in trappen, tegen een bestaand terras of centraal in een nieuw terras. De vrije inloopbreedte van de sleuf bedraagt amper 1 cm. En dat is exact voldoende voor een efficiënte waterafvoer rondom je woning.

Omwille van de beperkte breedte van de sleuf, vormt ze geen gevaar voor grijpgrage handjes van de allerkleinsten en is ze dus volledig kidsproof. Daarnaast is ze omwille van de fijne afwerking perfect blootsvoets te belopen. Inox is bovendien een materiaal dat sterk bestand is tegen water dat chloor bevat. Ideaal dus als overloop van een zwembad!

Onderhoudsvriendelijk dankzij toegangsluik

Er wordt soms – verkeerdelijk – aangenomen dat een sleufgoot minder onderhoudsvriendelijk is dan een goot met een klassiek rooster. Onze sleufgoten zijn uitgerust met een handig toegangsluik. Hierdoor kan je je afvoergoten makkelijk reinigen. Het deksel vormt bovendien esthetisch een mooi geheel met de rest van je terras.

Onbeperkt toepasbaar

Om de plaatsing van de afwatering makkelijker te maken, zijn er handige hoekstukken in het assortiment beschikbaar. Dankzij deze hoekelementen zijn de Euroline Discreet Inox goten onbeperkt toepasbaar en zorgen ze voor een discrete waterafvoer die mooi rondom je woning, zwembad of terras kan doorlopen.

Aco Euroline Inox Discreet BFL Halen2 Groot

Afwatering aan de glaspartij

De Euroline Discreet Inox goten met BFL tussenstuk hebben nog een bijkomende troef. Het tussenelement uit inox (met doorlopend waterinloopprofiel en extra sijpelgaten) vangt sijpelwater en slagregen aan de glaspartij op in de goot. Zo geniet je van een onzichtbare opvang en is waterinfiltratie naar binnen toe 100% uitgesloten.

Het grootste voordeel van dit innovatieve systeem? Het kan tijdens elk fase van het bouwproces geïmplementeerd worden: tijdens de ruwbouwfase, bij de plaatsing van de ramen of bij het aanleggen van de buiteninrichting. Handig!

Interesse om slim om te gaan met je regenwater en te kiezen voor afvoergoten die zowel functioneel als discreet en esthetisch zijn?


Wij helpen je graag verder. Blader door de brochure voor meer inspiratie of ga langs bij een verkooppunt in je buurt voor meer info.

Ontdek de brochure

------------------

Download

Doorblader in een viewer