Browser niet ondersteund

Je gebruikt een oude browser die wij niet meer ondersteunen. Overweeg het gebruik van een moderne webbrowser zoals Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox voor de beste website-ervaring.

Onze realisaties op een rijtje

Hotelkamer Van der Valk Amsterdam

Baden in luxe bij Van der Valk Hotel Zuidas Amsterdam

Het 14 verdiepingen tellende gebouw is ontworpen door Wiel Arets Architects en heeft een driehoekige vorm met opvallende inhammen. Deze structuur heeft ook invloed op de plaatsing van de sanitaire leidingen. Daarom werden er ACO ShowerDrain douchegoten op maat geïnstalleerd.

Naar de realisatie

Filterloze olieafscheider voor Sarens in Wolvertem

Een filterloze, performante en onderhoudsvriendelijke olieafscheider, daar moest kraan-en hijsspecialist Sarens niet lang over twijfelen

Bij kraan- en hijsspecialist Sarens in Wolvertem werden 6 betonnen filterloze olieafscheiders “Oleosmart” geplaatst zodat op de volledige site koolwaterstoffen (KWS), oliën en benzine gravitair afgescheiden kunnen worden.

Naar de realisatie

ALTIPLAN° architects koos voor vlotte afwatering op dakterras van Tweed

ALTIPLAN° architects koos met Profiline voor vlotte afwatering op dakterras

Voor Tweed leverde ACO Profiline, een efficiënt lineair drainagesysteem dat discreet geïntegreerd is en dat ruimschoots voldoet aan de huidige normen.

Naar de realisatie

ACO PowerDrain Seal in afvoergoten Woodrow Wilson plein

Afvoergoot PowerDrain Seal in is dé oplossing voor Gents Woodrow Wilsonplein

De bestaande afwatering van het Gentse Woodrow Wilsonplein was al een tijdje beschadigd. Omdat plaatselijke herstellingen weinig zoden aan de dijk brachten, drong een volledige vernieuwing over een lengte van bijna 70 m zich op. Dat gebeurde met de PowerDrain Seal in.

Naar de realisatie

Achten Architectuur koos voor BFL

Achten Architectuur koos voor BFL (discrete waterafvoer) in lijn met het minimalistisch karakter

Bij de bouw van een moderne nieuwbouwwoning in het Limburgse Halen, ging architectenbureau ACHTEN ARCHITECTUUR voor een strakke en tegelijkertijd moderne look.

Naar de realisatie

Euroline Voronoï in Taverne Het Bos in Merchtem

“Het Bos” in Merchtem liet zich inspireren door de natuur en kiest voor Voronoï

Taverne “Het Bos” in Merchtem heeft onlangs hun terras heraangelegd. Voor de afwatering van het terras werd gekozen voor Euroline Voronoï van ACO, eveneens gevestigd in Merchtem.

Naar de realisatie

Grootkeuken voor AZ Groeninge in Kortrijk

Een state of the art grootkeuken voor AZ Groeninge in Kortrijk

Naar de realisatie

Oleopator-G-H afscheider Alibaba Bierset

KWS-afscheiders op maat van het ambitieuze Alibaba

In het kader van de werken voor Alibaba op de luchthaven van Bierset plaatste Nelles Frères verschillende olieafscheiders.

Naar de realisatie

ACO Circuit Zolder

Nieuw en beter afwateringssysteem voor Circuit Zolder

Omwille van de zware belasting moet een racecircuit traditioneel om de 10 tot 15 jaar zijn toplaag vernieuwen. David Vanderbeek: “In plaats van enkel de toplaag te vernieuwen, kozen we dit keer voor een meer uitgebreide renovatie."

Naar de realisatie

https://youtu.be/pvinF_RJvY4

Uniek roosterdesign voor heringerichte voetgangerszone in Elsene

De cijfers spreken voor zich: met meer dan 30.000 voetgangers per dag staat de Elsensesteenweg in de top 3 van voetgangershotspots in Brussel, en dit ondanks het feit dat het grootste deel van de publieke ruimte er tot voor kort was voorbehouden voor Koning Auto.

Naar de realisatie