Browser niet ondersteund

Je gebruikt een oude browser die wij niet meer ondersteunen. Overweeg het gebruik van een moderne webbrowser zoals Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox voor de beste website-ervaring.

Onze realisaties op een rijtje

Een filterloze, performante en onderhoudsvriendelijke olieafscheider, daar moest kraan-en hijsspecialist Sarens niet lang over twijfelen

Bij kraan- en hijsspecialist Sarens in Wolvertem werden 6 betonnen filterloze olieafscheiders “Oleosmart” geplaatst zodat op de volledige site koolwaterstoffen (KWS), oliën en benzine gravitair afgescheiden kunnen worden.

Naar de realisatie

ALTIPLAN° architects koos met Profiline voor vlotte afwatering op dakterras

Voor Tweed leverde ACO Profiline, een efficiënt lineair drainagesysteem dat discreet geïntegreerd is en dat ruimschoots voldoet aan de huidige normen.

Naar de realisatie

Achten Architectuur koos voor BFL (discrete waterafvoer) in lijn met het minimalistisch karakter

Bij de bouw van een moderne nieuwbouwwoning in het Limburgse Halen, ging architectenbureau ACHTEN ARCHITECTUUR voor een strakke en tegelijkertijd moderne look.

Naar de realisatie

“Het Bos” in Merchtem liet zich inspireren door de natuur en kiest voor Voronoï

Taverne “Het Bos” in Merchtem heeft onlangs hun terras heraangelegd. Voor de afwatering van het terras werd gekozen voor Euroline Voronoï van ACO, eveneens gevestigd in Merchtem.

Naar de realisatie

Een state of the art grootkeuken voor AZ Groeninge in Kortrijk

Naar de realisatie

KWS-afscheiders op maat van het ambitieuze Alibaba

In het kader van de werken voor Alibaba op de luchthaven van Bierset plaatste Nelles Frères verschillende olieafscheiders.

Naar de realisatie

Nieuw en beter afwateringssysteem voor Circuit Zolder

Omwille van de zware belasting moet een racecircuit traditioneel om de 10 tot 15 jaar zijn toplaag vernieuwen. David Vanderbeek: “In plaats van enkel de toplaag te vernieuwen, kozen we dit keer voor een meer uitgebreide renovatie."

Naar de realisatie

Uniek roosterdesign voor heringerichte voetgangerszone in Elsene

De cijfers spreken voor zich: met meer dan 30.000 voetgangers per dag staat de Elsensesteenweg in de top 3 van voetgangershotspots in Brussel, en dit ondanks het feit dat het grootste deel van de publieke ruimte er tot voor kort was voorbehouden voor Koning Auto.

Naar de realisatie

Unieke KWS-afscheider op maat voor rioolsanering

Begin 2020 voerde Mihali Wegenbouw in opdracht van Fluvius een rioolsaneringsproject uit aan de ring rond Mechelen, ter hoogte van Mechelen-Noord.

Naar de realisatie

Het inkomplein aan het station Luik-Guillemins werd volledig heraangelegd

Het station was reeds vernieuwd, maar recent werd ook de Place des Guillemins gerenoveerd. Het inkomplein aan het station Luik-Guillemins werd volledig heraangelegd. Het 8000m² grote plein werd bekleed met een mix van tegels en beton.

Naar de realisatie