Browser niet ondersteund

Je gebruikt een oude browser die wij niet meer ondersteunen. Overweeg het gebruik van een moderne webbrowser zoals Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox voor de beste website-ervaring.

Afvoergoten Euroline Discreet Inox Euroline Antraciet Euroline Discreet Inox BFL Euroline Galva Euroline Gietijzer Euroline Harmony Euroline Inox Euroline Natural Grey Euroline Shadow Grey Euroline Voronoï Gala-G100 Galaline Highline Multidrain Slimline Large Afwatering ACO H & G

30-06-2021

Waar of niet waar? Vier stellingen over afwatering

Euroline Antraciet Terras Baasrode5
ACO Euroline Voronoi Ingebouwd Corrosie2

“Afvoergoten zijn functioneel, maar niet esthetisch”

Niet waar. “Het spreekt voor zich dat een afvoergoot functioneel moet zijn. Het moet water nu eenmaal op een afdoende en efficiënte manier kunnen afvoeren. Maar dat betekent niet dat het een doorn in het oog van de bewoner moet zijn. Ons gamma is zodanig uitgebreid, dat zelfs de meest doorgewinterde designer er zijn gading vindt.”
Klassieke roostergoten zijn bijvoorbeeld beschikbaar in diverse kleuren en materialen. “Gegalvaniseerd staal, gietijzer en inox behoren allemaal tot de mogelijkheden, en door verschillende coatings kan je de kleur van het rooster ook perfect afstemmen op bijvoorbeeld terrasbekleding of schrijnwerk. Daarnaast zijn er ook smallere goten van 6 in plaats van 10 centimeter beschikbaar, en designuitvoeringen zoals het gietijzeren Euroline Voronoï rooster.”
En dan zijn er nog de subtiele, praktisch onzichtbare sleufgoten. “Hoewel de goot zelf nog steeds 10 centimeter breed is, is op het terras enkel een sleuf van 1,6 centimeter te bemerken.”

Andere interessante artikels

zwembad, zwembad

“Sleufgoten zijn niet onderhoudsvriendelijk”

Niet waar. “In vergelijking met een roostergoot, waarbij je het rooster gewoon kan opheffen om de goot te reinigen, vraagt het wel een zekere aanpassing. Bij een sleufgoot voorzie je daarom op begin en einde, en bij lange goten eventueel ook tussenin, een toegangsluik. Daarvoor leveren we de nodige materialen mee, die perfect met dezelfde terrasbekleding afgewerkt kunnen worden. Het volstaat dan om het toegangsluik te openen, eventueel vuil te verwijderen en de goot met de tuinslang uit te spoelen.”