Browser niet ondersteund

Je gebruikt een oude browser die wij niet meer ondersteunen. Overweeg het gebruik van een moderne webbrowser zoals Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox voor de beste website-ervaring.

Douchegoot of doucheput? That’s the question!

Wanneer kies je voor een doucheput?

  • Compact: Een doucheput is een compacte waterafvoer dat meestal 10 tot 20 cm breed is. Ideaal als je over een kleine doucheruimte beschikt.
  • Vele stijlen mogelijk: Doucheputten zijn niet alleen verkrijgbaar als (rond) klokputje in PVC, maar zijn even goed beschikbaar in inox wat duurzamer en hygiënischer is. Bovendien is het oppervlak meestal zacht afgewerkt wat het aangenaam maakt om dit blootvoets te betreden.
  • Budget: Over het algemeen zijn doucheputten goedkoper dan douchegoten. Wanneer je een kleiner budget hebt, kan dit een belangrijke factor zijn om je keuze te maken

Voor de afdekking van de douchegoot of de doucheput heb je keuze te over. Je kan kiezen uit een brede waaier aan inox designroosters, voor een afdekking in glas of voor een betegelbare variant. Dit is niet alleen modern, het zijn ook de meest hygiënische materialen die er bestaan. Dit maakt ze makkelijk te onderhouden!

Eigenlijk is er geen goede of slechte keuze. Alles is afhankelijk van je eigen smaak, van het design dat je verkiest en van het budget dat je eraan wenst te spenderen. De keuze is volledig aan jou!

28-08-2019

Andere interessante artikels