Browser niet ondersteund

Je gebruikt een oude browser die wij niet meer ondersteunen. Overweeg het gebruik van een moderne webbrowser zoals Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox voor de beste website-ervaring.

13-10-2023

Je hebt een afwateringskanaal in inox nodig, maar de deadline is té krap?
#kleghetuit

Dat hoeft op zich geen probleem te zijn.
Als je in tijdsnood bent, dan kunnen vaak modulaire kanalen of misschien zelfs standaardproducten die we op stock hebben helpen.

Inox afwatering voor slagerijen, grootkeukens en wellness centra: laat tijd geen excuus zijn

Maar het gebeurt inderdaad wel vaker dat er bij bepaalde aanpassingswerken in bv. slagerijen, keukens, wellness centra of andere plaatsen waar hygiënische inox afwatering aangewezen is, toch te laat aan afwatering gedacht wordt. Gevolg, er wordt nog holderdebolder gezocht naar afvoerkanalen, en men grijpt dan wel eens naar kanalen die helemaal niet geschikt zijn voor zulke plaatsen. Tijd is hier vaak de boosdoener, want het moet dan snel gaan.
De business moet blijven draaien.

Om de plaatsers toch snel te kunnen voorzien van de nodige afvoerkanalen en aansluitputten hebben wij naast een aantal standaard afvoerkanalen, in verschillende lengtes en breedtes, en -putten, eveneens een gamma modulaire kanalen ontwikkeld. Vermits deze leverbaar zijn uit voorraad kan er snel geplaatst worden waardoor de productie of keuken slechts korte tijd buiten gebruik is.

Hygienische Afwatering Overzicht Sleufkanalen

Hoe werkt het?

De plaatser geeft door wat hij nodig heeft, bvb : een kanaal van 3000 mm met een uitloop op het uiteinde en voorzien van maasroosters. Wij stellen het kanaal samen met beschikbare onderdelen en leveren de losse onderdelen op de werf. De plaatser kan dan het kanaal samenstellen door de verschillende delen aan elkaar te koppelen middels een verschroefde flensverbinding met EPDM dichting.

De lengte en de diepte van het kanaal alsook de positie van de uitloop zijn slechts enkele van de parameters waarmee gevarieerd kan worden.

Types:

  • Modular 125, een smal roosterkanaal, typisch gebruikt bij sanitaire toepassingen (met geperforeerd rooster) of bij industriële toepassingen (met maasrooster of staafrooster).
  • Modular 200, een breder roosterkanaal, veel gebruikt bij industriële toepassingen (met maas- of staafrooster).
  • Sleufkanaal modular 20 (sleufbreedte 20 mm)

Conclusie, maatwerk hoeft niet altijd. Ook modulaire kanalen kunnen vaak helpen.

Dries

Product Manager voor het gamma ACO Drain alsook de afwatering voor grootkeukens en industrie. Vaak krijgen we dezelfde soort vragen, deze beantwoorden we met plezier.

Heb jij een vraag? Stel ze gerust!


"Wij stellen het kanaal samen met beschikbare onderdelen en leveren de losse onderdelen op de werf."


Dries Aerts - Product Manager ACO


Andere interessante artikels