Producten
Woning, terras en oprit
Woning, terras en oprit

Een huis moet een thuis bieden waar we geluk, geborgenheid en rust vinden.
ACO biedt afwateringsproducten voor de woning, terras en oprit op maat van uw dromen.
Esthetiek, duurzaamheid en gebruiksgemak staan centraal. Kuis-, hemel- en afvalwater worden snel en efficiënt afgevoerd. En u heeft meer vrije tijd!

 lees meer


industrie_binnen_groot

Industrie-, utiliteitsbouw en openbare gebouwen

ACO Passavant NV biedt een ruim assortiment producten voor de inrichting van burelen, openbare en industriële gebouwen, van kelder tot dak.
Alles in conformiteit met de Europese Norm.
Naast totaaloplossingen voor afwatering, van vloerafvoerputten tot vetafscheiders, bieden wij een kwalitatief aanbod tegeldeksels, schachtafdekkingen, lichtschachten, ...

 lees meer


industrie_buiten_groot
Buitenomgeving, wegenbouw en publieke parkings

Publieke en industriële buitenverhardingen efficiënt afwateren met oog voor veiligheid, comfort en esthetiek? Onze ACO Drain® afvoergoten voor de inrichting van loskaden, overslagplaatsen, distributiehallen, wegen, parkings en marktpleinen bepalen de maatstaf! En het breed gamma Passavant olie-afscheiders, die de koolwaterstoffen opvangen, zorgen voor de stap na de afwatering. Zo bieden we totaaloplossingen in conformiteit met de Europese Norm.
Ontdek ook onze vloerafvoerputten en waterslikkers, afwateringsgoten met buffercapaciteit, schachtafdekkingen met openingshulp, brugafvoeren, bouwelementen voor atletiekpistes, tunnelelementen voor amfibieën, ...

 lees meer


[ Home | Producten | Service | Contact | Ons bedrijf | Sitemap | ACO Groep ]

© ACO Passavant NV