Browser niet ondersteund

Je gebruikt een oude browser die wij niet meer ondersteunen. Overweeg het gebruik van een moderne webbrowser zoals Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox voor de beste website-ervaring.

20-09-2018

Onderhoudstips: zo houd je je afvoergoten in topvorm


Roostergoten


Sleufgoten

Sleufgoten zijn minder toegankelijk dan roostergoten, maar daarom niet minder onderhoudsvriendelijk. Zo biedt ACO bijvoorbeeld bij Euroline Discreet Inox en Homeline handige toegangsluiken aan met volle afdekking of die betegelbaar zijn in dezelfde tegels als je terras. Het deksel van het toegangsluik wordt aan het begin en/of het einde van de gootlijn geplaatst en is snel uitneembaar met behulp van de roosterhaakjes. Eens je toegang hebt tot de gootlijn, volstaat het om één keer per jaar even de tuinslang erin te steken om vuildeeltjes te verwijderen.

Kies je voor de Homeline? Dan is er nog een inspectieluik, een betegelbaar deksel van zo’n 50 cm breed dat vaak wordt gebruikt als de aansluiting op de riolering via een zandvanger verloopt. Via het luik kan je het vuilvangemmertje er gemakkelijk uitnemen en reinigen.


ask ACO

Vind je niet meteen wat je zoekt?

Contacteer ons op 052 38 17 70 of vul dit formulier in en we nemen zelf contact met je op.


Zoek je een verkooppunt?

Met onze dealerlocator vind je snel het dichtsbijzijnde verkooppunt.


Ontvang je graag onze nieuwsbrief?

Schrijf je snel in indien je graag relevante info krijgt over nieuwe producten, concepten en intrigerende projecten.