Browser niet ondersteund

Je gebruikt een oude browser die wij niet meer ondersteunen. Overweeg het gebruik van een moderne webbrowser zoals Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox voor de beste website-ervaring.

Olieafscheiders Afwatering

07-05-2024

Wanneer innovatie en duurzaamheid hand in hand gaan

Xavier Gomrée, van Plastics Wauters, en Thierry Joos, van ACO, gaven een diepgaand overzicht van deze samenwerking en benadrukten de efficiëntie en het complementaire karakter van de twee bedrijven in dit project. Xavier Gomrée legt uit: "We zijn erg blij met de commerciële relatie die we hebben met ACO en hun nauwgezette opvolging van onze projecten. Het is echt een partnerschap waarin ieder van ons zijn eigen bijdrage levert.

Optimaal beheer

De olieafscheider is ontworpen om het meest vervuilde water te behandelen zodra het binnenkomt. "Het grote voordeel van dit product is dat het het eerste, meest vervuilde water behandelt, waardoor vanaf het begin een maximale efficiëntie wordt gegarandeerd", legt Thierry Joos uit. Deze innovatieve aanpak en het eenvoudige onderhoud zorgen voor een optimaal beheer van het afvoerwater op de site van Gosselies en weerspiegelen het engagement van beide bedrijven op het vlak van duurzaamheid en technologische innovatie.

De installatie van dit systeem illustreert ook de hoge kwaliteits- en betrouwbaarheidsnormen die Plastics Wauters en ACO delen. "Deze afscheider is een toonbeeld van duurzaamheid. Dankzij zijn ontwerp is hij bestand tegen zware belastingen en wordt hij beschermd door een koolwaterstofbestendige epoxycoating", voegt Thierry Joos toe, die het belang van een betrouwbare en duurzame installatie onderstreept.

Een compleet aanbod

De samenwerking tussen Plastics Wauters en ACO beperkt zich niet tot één enkel project, maar is gebaseerd op een solide partnerschap dat al jaren bestaat. “Sinds 2012 hebben we een nauwe en productieve werkrelatie ontwikkeld, waardoor we onze klanten complete en innovatieve oplossingen kunnen bieden”, zegt Xavier Gomrée. Deze langdurige relatie heeft geleid tot wederzijds vertrouwen en het delen van kennis, wat zowel voor beide partijen als voor hun klanten voordelig is.

De synergie tussen de twee bedrijven maakt het ook mogelijk om volledig in te spelen op de behoeften van de klant. “ Onze samenwerking met ACO stelt ons in staat ons aanbod te vervolledigen en zo aan alle eisen van de klant te voldoen dankzij een gediversifieerd productaanbod”, legt Xavier Gomrée uit. Deze geïntegreerde aanpak is cruciaal om aangepaste en op maat gemaakte oplossingen te bieden voor grootschalige projecten.


“Sinds 2012 hebben we een nauwe en productieve werkrelatie ontwikkeld, waardoor we onze klanten complete en innovatieve oplossingen kunnen bieden”“Het grote voordeel van de olieafscheider is dat hij het eerste, meest vervuilde water zuivert, waardoor vanaf het begin maximale efficiëntie gegarandeerd is."


Thierry Joos onderstreept het belang van deze samenwerking voor de sector: "Door samen te werken met Plastics Wauters kunnen we onze klanten een totaaloplossing bieden en zo hun voorstellen versterken dankzij de diversiteit van onze producten." Dit samenwerkingsaspect is essentieel om te innoveren en effectief te reageren op de complexe uitdagingen van waterbeheer in de bouw.

Het partnerschap tussen Plastics Wauters en ACO illustreert perfect hoe twee toonaangevende bedrijven in hun vakgebied hun krachten kunnen bundelen om innovatieve en duurzame oplossingen te bieden voor uitdagingen op het gebied van bouw en waterbeheer. Door hun samenwerking aan het Gosselies-project demonstreren ze de positieve impact die succesvolle synergie tussen specialisten kan hebben, waardoor ze aanzienlijk kunnen bijdragen aan de bevordering van duurzaamheid en milieu-efficiëntie in de sector.

Dit strategische partnerschap tussen Plastics Wauters en ACO staat model voor de sector en benadrukt het belang van innovatie, kwaliteit en nauwe samenwerking om de uitdagingen van morgen aan te gaan.

Meer weten?

Wij stellen onze kennis graag ter beschikking, zodat er betere doordachte en uitvoerbare oplossingen komen die sneller te verwerken zijn. ACO zorgt voor de afwateringsexpertise en jij houdt de eindregie.