Browser niet ondersteund

Je gebruikt een oude browser die wij niet meer ondersteunen. Overweeg het gebruik van een moderne webbrowser zoals Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox voor de beste website-ervaring.

Opritafwatering Roostergoten Sleufgoten Grasdallen Gravel Grid Grindstabilisatie Euroline Gietijzer Euroline Voronoï Euroline Discreet Inox Dalles de gazon Expert Karolien ACO H & G #kleghetuit

Voorzie ik best een afvoergoot op mijn oprit?
#kleghetuit

Voorzie ik best een afvoergoot op mijn oprit?

Net zoals bij het aanleggen van een terras is het cruciaal om rekening te houden met de afwatering van je oprit. Verscheidene oplossingen zijn beschikbaar om dit aan te pakken. Je kunt kiezen voor een afvoergoot of een afvoerput, maar een waterdoorlatende oplossing is evenzeer een overweging waard. De juiste keuze hangt af van verschillende factoren. In deze video legt Karolien je stap voor stap uit waar je op moet letten bij het selecteren van de optimale afwateringsoplossing voor jouw oprit.

Karolien

Karolien is Product Manager voor House & Garden en ACO Douche. Regelmatig krijgen we vragen over zeer uiteenlopende zaken omtrent tuin- of doucheafwatering. Enkele van deze vragen worden beantwoord.

Heb jij een vraag? Stel ze gerust!