Browser niet ondersteund

Je gebruikt een oude browser die wij niet meer ondersteunen. Overweeg het gebruik van een moderne webbrowser zoals Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox voor de beste website-ervaring.

Renovatieroosters: zonder breekwerk rooster vernieuwen

Heb je reeds jaren afvoergoten in de tuinverharding liggen en wens je eens vernieuwing zonder breekwerk? ACO biedt de oplossing!

Generatie goten jaren ’80 en ’90

De generatie tuingoten uit de jaren ’80 tot eind jaren ’90 kenmerkt zich door het klassieke sleufrooster van zo’n 13 cm breed dat past op een goot met een binnenbreedte van 10 cm.

ACO heeft de laatste decennia die klassieke trend doorbroken en biedt heden tal van esthetisch verfijnde sleuf- en roostergoten aan. Maar als je zo’n systeem met de klassieke
130/100 mm afmetingen hebt, dan bieden we je dit vernieuwingsaanbod aan. De roosters passen op oude ACO tuingoten, à la Selflock, maar ook op de meeste goten van concurrentiële merken. Dat is de reden waarom ACO met dit aanbod komt. We worden regelmatig geconfronteerd met afvoergoten van onbekende B-merken die geen kwaliteitsroosters voorleggen.

Voor elke goot wordt direct ‘het is een ACO Drain’ in de mond genomen en zo gaan bouwheren bij ons te rade. Vanuit onze servicegerichtheid bieden we nu een oplossing zonder goten te moeten uitbreken.

Let op!

Deze roosters verhogen de belastingsklasse van de aanwezige afvoergoot niet. Het gebruik blijft beperkt tot voetgangersverkeer met stapvoets verkeer van personenwagens als maximale belasting. Voor andere toepassingen, met passage van bijvoorbeeld bestel- of vrachtwagens, dient een volledig nieuwe gootlijn gelegd die voldoet aan de gevraagde belastingsklasse (van B 125 tot en met F 900).

ACO oppert niet dat de roosters perfect zullen vastklikken in de bestaande goot, maar ze zullen de gootlijn mooi afdekken. Weet ook dat eventueel gebroken goten niet hersteld zijn door er een nieuw rooster op te leggen, die garanties kan ACO niet bieden. In dit geval is de kans groot dat het nieuwe rooster ook snel beschadigd raakt door de slechte onderbouw.