Browser niet ondersteund

Je gebruikt een oude browser die wij niet meer ondersteunen. Overweeg het gebruik van een moderne webbrowser zoals Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox voor de beste website-ervaring.

Onderhoud Afvoergoten Roostergoten Sleufgoten ACO H & G

Onderhoudstips: zo houd je je afvoergoten in topvorm


Roostergoten


Sleufgoten

Sleufgoten zijn minder toegankelijk dan roostergoten, maar daarom niet minder onderhoudsvriendelijk. Zo biedt ACO bijvoorbeeld bij Euroline Discreet Inoxen Homeline handige toegangsluiken aan met volle afdekking of die betegelbaar zijn in dezelfde tegels als je terras. Het deksel van het toegangsluik wordt aan het begin en/of het einde van de gootlijn geplaatst en is snel uitneembaar met behulp van de roosterhaakjes. Eens je toegang hebt tot de gootlijn, volstaat het om één keer per jaar even de tuinslang erin te steken om vuildeeltjes te verwijderen.

Kies je voor de Homeline? Dan is er nog een inspectieluik, een betegelbaar deksel van zo’n 50 cm breed dat vaak wordt gebruikt als de aansluiting op de riolering via een zandvanger verloopt. Via het luik kan je het vuilvangemmertje er gemakkelijk uitnemen en reinigen.

20-09-2018