Browser niet ondersteund

Je gebruikt een oude browser die wij niet meer ondersteunen. Overweeg het gebruik van een moderne webbrowser zoals Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox voor de beste website-ervaring.

21-03-2024

ACO tekent present op Vlariodag en Vakbeurs Openbare Ruimte

Persbericht Klimaatbewust leven

Eind maart staat ACO zowel op Vlariodag als op Vakbeurs Openbare Ruimte. Innovatieve oplossingen voor duurzaam waterbeheer zullen worden voorgesteld.

Sedimentatiebekken en debietregelaar onder de aandacht

Tijdens Vlariodag presenteert ACO de Stormsed Vortex. Dit gepatenteerd sedimentatiesysteem werkt op het principe van hydrodynamische afscheiding. Het haalt op een eenvoudige wijze tot 80% van alle verontreinigende stoffen uit het regenwater.

Ook de Q-Brake Vortex, een debietregelaar voor de gecontroleerde afvoer van regenwater voordat het in de waterloop of riool wordt afgegeven, zal er staan.

Daarnaast krijgen de afvoergoten PowerDrain Seal in met Freestyle afdekroosters ook een plekje op de stand. Hiermee kunnen steden en gemeenten uitpakken en een eigen identiteit uitstralen.

Vlariodag

Dinsdag 26 maart, Antwerp Expo

ACO Regulator Debietregelaar

Op Vakbeurs Openbare Ruimte daarentegen staat Qmax centraal, een slimme oplossing voor afwatering en buffering van grote oppervlakken. Licht van gewicht, robuust, geschikt voor de zwaarste verkeersbelastingen tot klasse F 900, met een eenvoudige installatie. Het Qmax-systeem maakt deel uit van ACO’s oplossingen voor efficiënt regenwaterbeheer.

Over ACO

Als internationale marktleider en familiebedrijf zijn we gepassioneerd door waterbeheer. We beschermen mensen tegen water en water voor de mensheid en de toekomst. Onze geavanceerde materialen en technologieën bieden slimme oplossingen voor het opvangen, reinigen, vasthouden, afvoeren en hergebruiken van water.