Navigateur non supporté

Vous utilisez un ancien navigateur que nous ne supportons plus. Veuillez envisager d'utiliser un navigateur moderne tel que Microsoft Edge, Google Chrome ou Firefox pour une expérience optimale du site web.

PowerDrain Seal in
Le caniveau qui offre de nouvelles possibilités !

Zonder volledige betonomhulling klaar voor het zware werk

De nieuwe PowerDrain Seal in is speciaal ontwikkeld voor gebieden met zware en intensieve verkeersbelasting. Hij heeft een extra sterke 12 mm gietijzeren rand en een versterkt gootlichaam met grotere wanddikte, dit maakt deze afwateringsgoot de meest robuuste in zijn klasse.

Hierdoor kan de asfalt- of klinkerverharding direct tegen de PowerDrain Seal in worden aangewerkt. Voor toepassingen t/m klasse D400 kan de PowerDrain Seal in dus als een type-I goot geplaatst worden. Er is dus geen volledige betonomhulling noodzakelijk.

Dat is niet alleen op esthetisch vlak een voordeel, het is meteen een fikse besparing op de uiteindelijke kost op de installatietijd.

In combinatie met de geïntegreerde Seal in afdichting en de eigenschappen van het polyesterbeton gaat geen druppel verloren en vormt het een cruciaal onderdeel van een betrouwbaar systeem voor het opvangen van vervuild regenwater. Het regenwater wordt snel en veilig opgevangen en afgevoerd met maximale bescherming voor de ondergrond en het grondwater.

Als aannemer kan je dus met een gerust hart de werken starten en ’s avonds op je beide oren slapen!

Informations techniques & téléchargements