Producten > Woning, terras en oprit
WONING, TERRAS EN OPRIT

Vloerafvoerputten voor de sanitaire inrichting
Designafwatering voor de inloopdouche

De vraag naar een stijlvolle waterafvoer voor de douche, in harmonie met de tegelverharding, is groter dan ooit. Badkamer en doucheruimte vormen voortaan één geheel zonder vervelende opstapjes! Op naar een nieuwe douchebelevenis met onze douchegoten en vloerafvoerputten uit inox.

  lees meer


ACO Self® afvoergoten
Afvoergoten voor tuin, terras en oprit

Dankzij de ACO Garden afvoergoten hoeft u kuis- en hemelwater niet meer met de dweil op te nemen. Schoonmaken wordt een plezier en deze zomer zal u nog meer van tuin en terras kunnen genieten. In het brede gamma vindt u zeker een product dat voldoet aan uw functionele en esthetische wensen.

  lees meer

Puntafwatering voor tuin, terras en oprit

Puntafwatering voor tuin, terras en oprit

Bepaalde punten in of rondom het huis vragen een efficiënte en esthetische afwatering. ACO biedt tal van innovaties met oog voor gebruiksgemak, van duurzame kloksifons tot vloerbakken met voetmat voor aan de achterdeur, waarin u het kuiswater van binnen makkelijk kwijt kan.

  lees meer


Infiltratiekratten
Infiltratiekratten voor particuliere tuinen

Buffering en infiltratie zijn zeer belangrijke topics. De aanleg van infiltratiekratten komt de grondwaterstand ten goede en voorkomt een verzadiging van de riolering en de waterzuiveringsinstallaties. Een kant en klaar en makkelijk te plaatsen systeem voor modern en ecologisch waterbeheer in de tuin bestond nog niet. ACO biedt nu de oplossing!

 lees meer

Tegeldeksels
Deksels

Wilt u een waterput of een sterfput onder een te betegelen terras op een eenvoudige en esthetische manier toegankelijk houden? Onze kwaliteitsvolle deksels voor binnen- en buitentoepassingen zijn de ideale oplossing!
De deksels zijn water-, geur- en stofdicht.

 lees meer


Grasdallen uit kunststof
Grasdallen uit kunststof

Een extra buitenparkeerplaats voor een wagen hoeft niet te betekenen dat u een extra tegel-, klinker- of betonverharding moet aanleggen. Dankzij de ACO grasdallen uit kunststof krijgt u een berijdbaar gazon en blijft groen de overheersende kleur in uw tuin.

 lees meer


vloerafvoerputten_algemeen
Vloerafvoerputten voor garage en kelder

Vloeren in kelders en garages vragen een afwatering die tegen een stootje kan. Kies aldus voor onze duurzame inox kloksifons of onze afvoerputten die de practische kant van gietijzer belichten.

 lees meerVloerafvoerputten voor garage en kelder
Terugstuwingsbeveiligingen en pompen

Kelders en laaggelegen woonruimten lopen onder omdat de plaatselijke riolering verzadigd is en het vuile water door de afvoerbuizen wordt opgestuwd.
Onze ACO terugstuwingsbeveiligingen kunnen u veel ellende besparen! Ontdek ook onze pompputten om huishoudelijk of fecaliënhoudend afvalwater op te pompen.

 lees meer


Lichtschachten, ramen en raamkaders voor kelderbouw

Lichtschachten, ramen en raamkaders voor kelderbouw

De ACO lichtschachten zorgen voor de nodige licht- en luchtinval en maken kelders en andere ondergrondse ruimten leefbaar. Zij worden gebruikt in combinatie met onze muurkaders en ramen, die ook bijgebouwen en garages van het nodige licht voorzien.

 lees meer


Verluchtingsschachten voor kelderbouw
Verluchtingsschachten voor kelderbouw

Kelders en ondergrondse was- en verwarmingsruimten kunnen perfect verlucht worden dankzij de ACO verluchtingsschachten. Een eenvoudig en prijsvriendelijk systeem.

  lees meer


[ Home | Producten | Service | Contact | Ons bedrijf | Sitemap | ACO Groep ]

© ACO Passavant NV