Producten > Industrie-, utiliteitsbouw en openbare gebouwen > Vloerafvoerputten en afvoerkanalen uit roestvrij staal voor grootkeukens en industrie > Vloerafvoerputten
  ACO Inox vloerafvoerputten

De ACO Inox vloerafvoerputten zijn beschikbaar in vele uitvoeringen, op maat van diverse toepassingsgebieden zoals grootkeukens, ateliers voor voedselverwerking en
-bereiding (bakkerijen, beenhouwerijen, visverwerking, …).
Zij garanderen ook een optimale en hygiënische afwatering in industriële productieruimten en stapelplaatsen, denk maar aan brouwerijen, agro-alimentaire industrie en warenhuizen. Verder worden ze ook toegepast in de farmaceutische en chemische industrie.

Ze worden ingedeeld in verschillende groepen volgens toepassing en vloeropbouw.

  Indeling vloerafvoerputten
eko_algemeen
EKO

De EKO vloerafvoerputten worden hoofdzakelijk gebruikt voor huis- en tuintoepassingen. Er zijn 2 versies beschikbaar: EKO Garage & garden met matte afwerking voor tuin en garage en EKO Sanitair met hoogglans afwerking voor de inloopdouche en andere sanitaire ruimten.

 lees meer

EG150_algemeen
Sanitair

Deze lichte vloerafvoerputten worden gebruikt in openbare sanitaire ruimten, maar kunnen ook dienen voor algemeen gebruik (inkom, hal, wasplaatsen, ...). Het bovenvlak bestaat in 2 varianten: een vierkante uitvoering voor gebruik met tegelvloer en een ronde uitvoering voor gebruik met soepele bevloering (bijv. PVC-vloerbekleding).

 lees meer

Eurogully vloerafvoerputten
Hygienic Gully

Deze vloerafvoerputten bestaan in ééndelige en telescopische uitvoeringen en zijn bedoeld voor gebruik op locaties met een industrieel karakter, zoals fabrieken en grootkeukens. Ze hebben een grote afvoercapaciteit en zijn beschikbaar in verschillende afmetingen en met diverse roosterontwerpen. 

 lees meer

[ Home | Producten | Service | Contact | Ons bedrijf | Sitemap | ACO Groep ]

© ACO Passavant NV