Producten > Industrie-, utiliteitsbouw en openbare gebouwen > Vetafscheiders
  Inleiding
vetafsch_inleiding(1)
Algemeen

Waarom een vetafscheider plaatsen? Hoe het juiste model, de capaciteit, de nominale grootte en het uitrustingsniveau bepalen? Welke toebehoren zijn er? Met haar aanbod vetafscheiders uit kunststof, roestvrij staal en beton biedt ACO Passavant dé oplossing voor elke toepassing. We kruiden deze inleiding verder met nuttige tips.

 lees meer

  Types vetafscheiders
BS-Eco-Mobil-200x170
Vrijstaande mobiele uitvoeringen

Compacte mobiele vetafscheiders uit kunststof of roestvrij staal voor plaatsing onder een spoelbak of naast een mobiele keuken. Ideaal voor kleine snackbars en frietkramen. De maximale capaciteit bedraagt 0,5 l/s.

 lees meer


vet_basis
Vrijstaande basisuitvoeringen 

Budgetvriendelijke, vrijstaande vetafscheiders uit kunststof of roestvrij staal. Leverbaar in zijn geheel of in segmenten om in elke ruimte binnen te brengen.
Capaciteit van 1 tot 20 l/s.

 lees meer


vetafsch_autom
Vrijstaande uitvoeringen met automatische binnenreiniging 

Vrijstaande, industriële vetafscheiders uit kunststof of roestvrij staal met automatische hogedrukbinnenreiniging. Leverbaar in zijn geheel of in segmenten om in elke ruimte binnen te brengen. Capaciteit van 1 tot 20 l/s. Volledig geurvrij gebruik.

 lees meer


vetafsch_gedeelt_afvoer
Vrijstaande uitvoeringen met gescheiden afvoer van slib en vet

Vrijstaande, industriële vetafscheiders uit roestvrij staal met gescheiden opvang van vet en slib. Geleverd in segmenten om in elke ruimte binnen te brengen. Capaciteit van 2 tot 20 l/s. Volledig geurvrij gebruik. Kostenbesparend door gedeeltelijke ledigingen.

 lees meer


lipumax_algemeen(2)
Uitvoeringen voor inbouw in de grond

Traditionele vetafscheiders uit kunststof of gewapend beton. Capaciteit van 1 tot 25 l/s. Met deksel voor inbouw in verschillende belastingssituaties, van parkingverkeer B 125 kN tot en met wegenis D 400 kN.

 lees meer

  Uitrusting
BS_Muli_Pompen_200x170
Hevelinstallaties voor vetafscheiders

Hevelinstallaties voor het oppompen van het afvalwater naar de hogergelegen riolering.
Voor plaatsing achter (en/of voor) een vrijstaande
of ingebouwde vetafscheider.
Met speciaal luchtbel-inblaassysteem voor een betrouwbare vetvrije niveausturing.
De meeste modellen kan men ook inschakelen voor het oppompen van fecaliënhoudend afvalwater. Hiervoor zijn er extra inlaten voorzien, los van het werkingsprincipe van de afscheider.

 lees meer


toebehoren_algemeen
Toebehoren

ACO Passavant staat garant voor systeemoplossingen. Voor haar vetafscheiders biedt zij, naast hevelinstallaties, ook diverse toebehoren als garantie voor een perfecte afvalwaterverwerking in conformiteit met Europese Normgeving.

 lees meer


[ Home | Producten | Service | Contact | Ons bedrijf | Sitemap | ACO Groep ]

© ACO Passavant NV